Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

Visning av BB

Av bambi - 29 juli 2008 15:56

Nu har vi varit på visning av BB. Det såg väldigt trevligt ut, men det kändes så läskigt nära och verkligt när man såg alla nyfödda bebisar. Läskigt att tänka att snart är man själv där och föder!


Vi skulle egentligen ha fått prova lite lustgas, men när vi var inne på en av födelserummen så kom det en barnmorska som sa att hon behövde rummet. Så vi fick inte prova någon lustgas, det får vi väl göra sen när det är dags!


Efteråt så köpte vi jordgubbar som vi har mumsat i oss!

 
ANNONS
 
Sofi

Sofi

29 juli 2008 20:57

Åh, är det BB Stockholm? Jag skulle ha fått föda där om inte lillparveln envist skulle stanna inne för länge. Så det blev SÖS istället. Men nästa unge (om det nu blir någon) ska absolut födas på BB Stockholm för det har jag bestämt!! (eehh.. säkert..)

http://sofin.wordpress.com

 
Sofi

Sofi

29 juli 2008 20:58

Kom just ihåg att jag tror att du bor i Göteborg.. och då blir det ju svårt med BB Stockholm. Men det var ganska likt :) Fint såg det ut i alla fall!

http://sofin.wordpress.com

 
bambi

bambi

29 juli 2008 21:08

Jo, men jag bor ju i Stockholm... så du har helt rätt i att det är BB Stockholm vi ska föda på! :)

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se