Direktlänk till inlägg 30 juli 2008

Sista avsnittet

Av bambi - 30 juli 2008 17:43

Ikväll är det sista avsnittet av Pussycat Dolls Girlicious, det är typ det enda tv-programmet jag har följt under sommaren så jag måste ju se hur det slutar. Det var ju lite trist förra gången när ingen åkte ut...

 
ANNONS
 
Alexandra

Alexandra

31 juli 2008 08:46

Hej!
Jag har precis upptäckt din blogg och tycker att den är väldigt rolig att följa. Du ligger liksom ett par år före mig i livet känns det som. Jag har precis provat på en Cambridgekur, jag har precis tagit min lärarexamen och vill skaffa barn inom ett par år. Du är mitt facit skulle man kunna säga! Kul!

Det här är ingen kommentar du behöver ha publicerad, utan jag har bara en fråga till dig. Jag behöver nämligen lite hjälp. Jag har precis startat min lilla blogg och jag undrar hur man får bilderna brevid texten. Jag har märkt att jag bara kan lägga en bild ovanför eller under ett inlägg. Hur får jag bilden att sitta brevid texten, eller kanske skriva lite till för att sedan lägga till ännu en bild? Kan du hjälpa mig?
Tacl på förhand! Alex
pingering@hotmail.com

http://tantalexandra.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se