Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

Söders godaste Ceasarsallad!

Av bambi - 31 juli 2008 10:29

Min söta sambo har verkligen tagit hand om mig väl under graviditeten. Alltid gått iväg och köpt det jag har varit sugen på och han har tagit hand om hem och hushåll helt själv sen början av året. Jag har inte behövt lyft ett finger. Jag har varit väldigt tacksam för detta och det har underlättat väldigt mycket för mig. Jag tror inte att jag skulle ha haft en sån lätt graviditet om det inte vore för honom.


Igår så var han extra sött och kom hem med praliner från Chokladfabriken och så sa han att vi kunde gå till Taco Bar och äta innan vi skulle se på lägenheten (han hatar Taco Bar, men jag älskar det...). Men så blev det ingen visning av lägenheten så därför blev det istället en Ceasarsallad från Café Brasco, dom gör nog söders godaste Ceasarsallad. Älskar det där vitlöksbrödet man får till *mums*. En väldigt god Ceasarsallad gör även Rica Talk Hotel i Älvsjö, vi var där när dom hade Seinfeld-maraton och då åt jag en "Big Salad" som egentligen var en supermumsig Ceasarsallad!


Idag så ska vi till barnmorskan så då har älsklingen sagt att vi kan stanna till och äta lunch på Taco Bar idag istället. *mums*

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se