Direktlänk till inlägg 1 augusti 2008

Lasermannen

Av bambi - 1 augusti 2008 11:35

Igår läste jag ut Lasermannen av Gellert Tamas. Det tog ett tag att läsa den 400-sidor långa boken. Jag tror att det främst beror på all den fakta som finns i boken. Författaren har gjort ett enormt arbete, där han har gått igenom 700 sidor intervjuer med John Ausonius, 2500 sidor förundersökning, 20000 sidor utredning, ca 800 artiklar och 200 inslag i TV och radio. Fatta vilket arbete Tamas har lagt ner på boken!!


Den omfattande researchen gör att boken känns väldigt äkta och man känner igen mycket av det han berättar. Han blandar även in tillbakablickar i Ausonius uppväxt med tillbakablickar i Sveriges historia. Han visar verkligen att Ausonius blev en produkt av samhället han växte upp i.


En otroligt intressant och spännande bok som alla borde läsa, inte minst för att förstå det svenska samhället! Jag ger den en stark fyra av fem!


Kolla gärna in mina övriga bokrecensioner.

 
ANNONS
 
Grandinar'n

Grandinar'n

1 augusti 2008 13:05

Svar:
Det va lite pilligt första gången, men nu går det hur lätt som helst! Och jag tänker ALDRIG byta tillbaka till OB. :) Never.

http://www.ceekaay.blogg.se

 
Sara

Sara

1 augusti 2008 16:28

Jag håller helt med! Gellert Tamas har verkligen skrivit en toppenbra bok! Det var svårt att lägga den ifrån sig. Men jag blev besviken över hur TV-serien blev. Boken var betydligt bättre! Men det är alltid roligt att läsa en bra och välskriven bok! //Sara

http://www.saraspratbubbla.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se