Direktlänk till inlägg 1 augusti 2008

BB-väskan

Av bambi - 1 augusti 2008 13:28

Vi har hållt på och packat BB-väskan lite nu. Det vi har packat ner är:

 • Kläder till bebis + babyfiltar
 • Kläder till mig (sköna amningslinnen, Juicy Couture mysbyxor, mm)
 • Kläder till sambon
 • Morgonrockar
 • Nåt att läsa, jag tänkte ta med mig Amningsboken av Kristin Svensson
 • En stor godispåse
 • Dr.Pepper
 • Amningsnapp och bröstskydd
 • Ipod:en
 • Kameran (har vi inte packat ner ännu, men den får absolut inte glömmas!!)
 • Vetebältet
 
ANNONS
 
Madde

Madde

2 augusti 2008 08:21

Jag hade med mig tofflor.. skönt att ha på sig när man promenerar omkring i korridorerna :-)

http://maddes-cali-dreamin.blogspot.com

 
Sara

Sara

2 augusti 2008 22:59

Mobil och laddare till mobilen! :)

http://dolphin.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se