Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

Sega dagar...

Av bambi - 10 augusti 2008 14:31

Dessa sista dagar känns väldigt sega... 12 dagar kvar, men det kan ju bli mer (förstföderskor tenderar ju att gå över tiden). Hur kommer dom dagarna då kännas??


Men Trollpackan verkar ganska säker på att han kommer ut på tisdag, jag hoppas att hon har rätt! Det skulle vara härligt, jag vill så gärna träffa min son NU!


Lilypie Expecting a baby Ticker


Vaknade under natten och hade jätteont i höger höft, vilket var konstigt.. eftersom jag har inte ansträngt höfterna något och så var det bara i ena höften! Jag tog två alvedon och somnade till slut om igen. Och sen på morgonen så kändes allt bra igen!


Det är bra skumt att vara gravid, man får plötsligt ont någonstans och sen försvinner det lika plötsligt!

 
ANNONS
 
anna

anna

10 augusti 2008 15:12

Jag skulle uppskatta om du gick in på min nystartade blogg och lämna en kommentar. jag jobbar också som lärare.

http://glamour-och-flaskpannkaka.blogspot.com

 
Erica

Erica

10 augusti 2008 15:54

Jag väntar också min första :D En liten flicka. Men jag har ca 1,5 månad kvar. Vill så gärna att hon kommer nu :D

http://yulla.blogg.se

 
anna

anna

10 augusti 2008 22:26

tack för fin kommentar!
Jag minns att jag gick över tiden med 14 dagar.Några dagar innan försökte jag springa lite i trappor för att det hela skulle sätta igång men var ju så stor att det knappt gick. Man längtar ju så mycket. Lycka till du har mycket positivt att se fram emot!

http://glamour-och-flaskpannkaka.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se