Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

Terminstart

Av bambi - 11 augusti 2008 10:00

Ja, skolorna börjar ju snart... en del nästa vecka. Känns väldigt konstigt för mig att inte sitta och planera och fundera på vad jag ska göra i mina kurser. Jag kommer helt klart få abstinens. För jag är en sån person som tycker om att ha mycket att göra och jag älskar att planera. Jag tror att det var därför jag blev lärare, för att jag skulle få planera och planera  :)


Men antingen kommer det väl bli så att bebisen kommer att behöva mycket uppmärksamhet och jag kommer att pyssla om honom vid minsta pip eller så kommer jag behöva hitta på annat att sysselsätta mig med. Jag har nämligen aldrig i hela mitt liv varit arbetslös, och när jag pluggade till lärare så jobbade jag jämt extra... så hur ska jag klara av vardagen om bebisen visar sig vara en sån som sover hela dagarna??? Då kommer ni nog få se 312 blogginlägg om dagen eller nåt  :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

11 augusti 2008 11:33

Hej, jag hamnade här av en slump för någon vecka sen och tycker att du har en trevlig blogg och jag följer med spänning dina sista dagar till förlossningen då jag själv är gravid i v.31 och har börjat få många tankar om den stora dagen :)
Ha en bra dag. /Marie

 
tinna

tinna

11 augusti 2008 11:42

Det kommer nog lösa sig med sysselsättning ska du se. Jag shoppade asmycket med första barnet, han var en sån som sov mest hela dagarna i vagnen, smidigt i affärer:-)

http://www.tinnaninna.blogg.se

 
Ingen bild

Lisa

11 augusti 2008 15:01

Min bebis är precis 4 veckor nu, och jag är som du - behöver ha mycket stimulans, jobba mycket och rent allmänt att det ska hända mycket. Hittills har det inte blivit som jag tänkt mig... Noll utflykter, noll luncher med vänner, noll promenader... Min lilla tjej - som är helt ljuvlig - har inga rutiner än, och jag förstår inte hennes skrik helt ännu, så det känns bara inte bekvämt att ge sig iväg. Det är TOTALT tvärtom allt jag sagt hela graviditeten... inte alls enligt min plan.
Vi lär dock känna varandra mer och mer för varje dag som går, så jag hoppas att tillvaron snart innebär mer än bara att sköta om henne (även om det är helt underbart mysigt). Hon är inte helt nöjd så långa stunder när hon är vaken...

Så mitt råd är, ta det som det kommer, inte för stora ambitioner innan, utan låt det ta den tid det tar så slipper du bli besviken. Och inte för många uppbokningar innan du märker hur allt går.

kram och lycka till med allt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se