Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

Babyhoroskop och fullmåne

Av bambi - 12 augusti 2008 10:22

Imorgon blir nedräkningen en-siffrigt, jag tyckte jag nyss började på 100!!


På lördag den 16:e är det fullmåne och då brukar det vara fler barn som föds. Ska ha nåt att göra med att vattnet brukar gå då. Tror ni att han kommer ut då?Den 22 augusti är ju beräknad förlossning, men en vecka senare den 29:e fyller sambons mormor 90 år. Hon har varit haft en stor del i sambons uppväxt och betyder väldigt mycket för honom. Så det skulle vara kul om lillen tittade ut då  ;)


Och om den lille inte vill titta ut av sig självt så blir man igångsatt senast 14 dagar efter beräknad förlossning, vilket betyder att absolut senast den 5 september har vi vår lille son i våra armar!


Om man tittar på horoskop så byts stjärntecken den 22 augusti (det datumet han är beräknad). Så om han föds innan den 22 augusti blir han ett lejon och om han föds den 22 augusti eller efter så blir han jungfru.


Babyhoroskop:

Lejonet 22 juli - 21 aug
Även Lejonbabyn vill hemskt gärna bli ordentligt bortskämd och ha precis all uppmärksamhet. Det är ett ståtligt barn, som tidigt förstår när man säger vackra saker om honom. Han besitter därför ett stark självförtroende men även en väldig charm som få människor kan stå emot. Ett lejon visar väldigt tydligt vad han vill, med en röst som hörs och inte kan bli ignorerad.

Jungfrun 22 aug - 21 sep
Din lilla Jungfrubaby är nästan outtröttlig, med en ork och en envishet som ofta sträcker sig långväga över din. För Jungfrun är det viktigt att förstå och göra sig förstådd så fort som möjligt. Lika viktigt är det också att lära sig världen runt omkring. Hon är därför sällan tyst, och har heller inte tid att sova särskilt långa stunder i sträck.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lova

12 augusti 2008 12:30

Vart har du hittat babyhoroskopen?

 
bambi

bambi

12 augusti 2008 12:51

Lova: det var jättelätt att hitta.. googlade bara...

http://bambi.bloggagratis.se

 
Jennifer

Jennifer

12 augusti 2008 18:35

haha, min kille heter Zacharias och han fyller år den 22:a augusti. Ganska coolt :)

http://jenniferbrandt.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se