Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

Kolhydrater i mängder!

Av bambi - 12 augusti 2008 16:58

Man får som råd att man ska äta mycket kolhydrater och vila mycket dom sista veckorna innan förlossningen och idag blir det verkligen mycket kolhydrater:


  • Älsklingen har köpt en stor påse med Sour Creme & Onion chips till mig med Fresh Island dip *mums* (har nog inte köpt hem en chipspåse till mig själv på 2-3 år)

  • Det blir bakad potatis ikväll med saffran & tomat creme fraiche och kyckling *middagstips*
 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

12 augusti 2008 17:14

Haha, vilket bra tips att rationalisera chipsätande med att man måste ladda med kolhydrater! Ska kommas ihåg ;) Hade vi inte haft föräldrautbildning ikväll så hade jag definitivt beställt bakad potatis, gud så gott!

http://klutt.blogspot.com

 
tina

tina

12 augusti 2008 18:11

men gud vad hungrig jag blev nu! (: Bakpotatisen lät riktigt gott! har du nåt recept eller eller finns det färdig sån creme fraiche o köpa?

http://www.tinys.blogg.se

 
bambi

bambi

12 augusti 2008 19:41

Tina: Det är färdig creme fraiche, finns ju flera sorter! Jättegoda! :)

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se