Direktlänk till inlägg 14 augusti 2008

Besök hos barnmorskan

Av bambi - 14 augusti 2008 15:40

Barnmorskan mätte magen och tog blodtryck som vanligt. Jag hade lite högre blodtryck än vanligt. Jag berättade då att jag i tisdags hade sett flimmer för ögonen i 30-40 minuter och att en vän som studerar till läkare sa att det berodde på högt blodtryck. Då blev barnmorskan lite orolig för att jag hade fått havandeskapsförgiftning så hon tog urinprov för det, men allt såg bra ut. Men hon ville ha lite närmade koll på mig så jag ska tillbaka på måndag och kolla blodtryck och sånt.


Jag fick även numret till två stycken angående akupunktur, som hon tipsade om kunde få igång förlossningen. Men jag skulle vänta till den 22:a innan jag testade det. Och det är nåt jag gärna testar!

 
ANNONS
 
fia

fia

14 augusti 2008 19:09

Hej. Är inne och spanar lite då och då om du fått än. Jag hade också högt blodtryck igår hos bm, var tillbaka och tog idag men det var bättre och urinprovet var bra. Fick höra idag på fl av flera att de hade haft högt blodtryck precis innan förlossningen. Man kan ju alltid hoppas :)

http://fia0411.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Emelie

14 augusti 2008 21:04

Jag fick också högt blodtryck mot slutet. Min barnmorska förklarade att det helt sonika berodde på att min kropp var så uttröttad av allt magbärande. Så fort tösen kom ut var allt i sin ordning igen...

 
Tobbe

Tobbe

15 augusti 2008 09:18

Nyfiken som jag är, berätta gärna hur det gick när du provat med akupunktur...

http://www.godaremat.se/go.asp?ref=3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se