Direktlänk till inlägg 16 augusti 2008

Kommer vattnet gå ikväll?

Av bambi - 16 augusti 2008 13:39

Tusen tack för alla uppmuntrande kommentarer! Alla era kommentarer värmer verkligen i hjärtat! :)


Jag mår ganska bra nu, är bara så trött! Sov 12 timmar under natten och skulle kunna sova några timmar nu också! Men annars är allt bara bra. Jag hoppas ju lite grann på att vattnet ska gå nu ikväll eftersom det är fullmåne! Är ju ganska trött på att vara gravid nu!


Vi fick hem våra filmer som vi hyrde från CDON igår, vi blev medlemmar i onsdagskväll så det gick ju snabbt att få hem filmerna! Vi nappade ju på erbjudandet att hyra obegränsad med film i en månad för 49 kronor, jag vet inte hur länge erbjudandet gäller... så passa på ni med! Erbjudandet går endast att nå via denna länk, den vanliga CDON-besökare får ett erbjudande för 99 kronor istället så passa på!


Vi hyrde Bee Movie, I'm not there och Funny Games. Älsklingen har även varit iväg och inhandlat Ben & Jerry's glass... så då överlever vi helgen  :)

 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

16 augusti 2008 13:48

Vad spännande! Jag håller tummarna för att det blir i natt då!!!

http://agneta.bloggagratis.se

 
ugglan

ugglan

16 augusti 2008 14:42

Håller tummarna för att vattnet snart ska gå..... Det är helt otroligt hur kroppen är konstruerad. Man är så trött på graviditeten på slutet och det tror jag det är någon mening med. Man blir liksom förbered inför förlossningen. Man vill bara bli av med magen och träffa det nya livet...
Jag väntar och tittar varje dag på din blogg. LYCKA TILL!
KRam Ugglan

http://ugglan.bloggagratis.se

 
Felicia6

Felicia6

16 augusti 2008 17:23

Jag håller tummarna för att det snart är din tur :)

http://felicia6.blogspot.com

 
Bodil

Bodil

16 augusti 2008 17:49

Hoppas att bebisen vill kika ut snart! Jag gick över 10 dagar med sonen, och det var inga roliga dagar alls...

http://ailurophilias.blogg.se

 
anna

anna

16 augusti 2008 20:48

Jag kan bara hålla med.
Lycka till!

http://www.glamour-och-flaskpannkaka.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se