Direktlänk till inlägg 17 augusti 2008

Längtan

Av bambi - 17 augusti 2008 15:58

Som jag tidigare har skrivit så känner jag mig lugn inför förlossningen. Nu längtar jag till förlossningen, känner ingen rädsla alls... bara spänning och förväntan.


Men det kanske är därför man måste vänta så länge? Så att man hinner tröttna på att vara gravid och då går man igenom vad som helst för att slippa vara gravid längre och bara få sin bebis.


Jag letar tecken hela tiden nu.. varje stund av magont känns som en steg närmare förlossningen. Så jag blir nästan glad när jag får magont! Konstigt va? Men man blir ju ganska konstig av att vara gravid!

 
ANNONS
 
alexandra

alexandra

17 augusti 2008 16:07

ja det kanske är därför kvinnan ska vänta så länge=) bra att du känner dig lugn, och va spännande att få en liten bebis! förstår att du längtar!

http://alexjo.blogg.se

 
Kikki

Kikki

17 augusti 2008 17:02

Tack för tipset :)
Jag känner exakt som Du inför förlossningen och det känns SÅ bra!
Har 20 dagar kvar idag och jag skulle ju inte tacka nej om h*n skulle vilja komma, men jag har till skillnad från Dig inte känt nånting alls så jag ska nog vänta ett tag till med att hoppas!
Jag hoppas Din lillkille kommer snart :)

http://minbubba.blogspot.com

 
trollpackan förstår

trollpackan förstår

17 augusti 2008 17:56

Förstår precis! Sista tiden är ju bara transportsträcka så att säga;)

http://trollpackan

 
Sunstar

Sunstar

19 augusti 2008 22:17

*skrattar* känner så väl igen det där, när allt kommer till kritan så är man så less på att inte få se den söta lilla varelsen som boat runt i ens mage dem senaste månaderna att man bara vill ha UT henne eller honom. Tyvärr fick jag inte den förlossning jag hade hoppats på men allt gick ju bra ändå, snitt istället för vanlig förlossning men då har jag något spännande att se fram emot nästa gång, för själva graviditetsbiten kan jag ju nu :-P

http://sunstar.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se