Direktlänk till inlägg 17 augusti 2008

Bee Movie och Funny Games

Av bambi - 17 augusti 2008 18:17

Nu har vi sett två utav dom tre filmer som vi hyrt via CDON. Vi ska skicka tillbaka dom imorgon så får vi två nya snart! Det är väldigt smidigt!


Jerry Seinfeld har skrivit Bee Movie, han är även rösten till huvudkaraktären. Jag gillar verkligen Jerry Seinfeld (har alla säsonger av Seinfeld på dvd) så därför hade jag höga förhoppningar när det gällde denna film. Kanske inte riktigt levde upp till mina förväntningar, men helt okej film!


Sen så såg vi även Funny Games som är en psykologisk thriller som handlar om två killar som tar en överklassfamilj gisslan. Väldigt obehaglig då dom hela tiden vill "leka lekar" med familjen och dom slår vad om ifall familjen kommer leva nästa morgon klockan 9. En väldigt annorlunda film och helt klart sevärd om man gillar denna typ av filmer!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

17 augusti 2008 20:31

Vad roligt att du kikade in på min blogg! Jag har bara hunnit med att läsa några av dina inlägg, men ska ta och läsa vidare för det var riktigt bra läsning.
Det stämmer att vi också väntar en liten kille, vår andra. Han beräknas komma i slutet på november, så jag har ju ett bra tag kvar om man jämför med dig;)
Tyckte jag läste att ni skulle föda på BB sthlm? - Om så är fallet, kan jag bara gratulera dig till ett utmärkt val. Vi födde där, och jag kan nästan inte beskriva i ord hur nöjda vi var med det. Naturligtvis kommer nästa förlossning också att ske där.
/Anna

http://anwix.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se