Direktlänk till inlägg 17 augusti 2008

Det är inte bara jag som är kär i Odd Molly!

Av bambi - 17 augusti 2008 20:27

Jag blev mycket glad av att läsa att Odd Mollys designer Karin Jimfelt-Ghatan hade vunnit Guldknappen!

Motiveringen löd: Odd Molly är mer än ett klädmärke, att det är begrepp, en egen tidlös stil som de säger inspireras av begreppet "söndagsmorgon", och att Karin Jimfelt-Ghatan har gett den moderna folkloren ett nytt, framgångsrikt ansikte.


Jag kan inte annat än hålla med!

Jag är även lite stolt över att om man googlar på "Odd Molly" så kommer min blogg upp på tredje plats! Självklart så kommer deras egna hemsida på första plats... men sen min lilla blogg på tredje plats (före många många webbutiker som säljer Odd Molly)! Coolt! ;)


Hmmm... betyder det att jag bloggar mycket om Odd Molly?  ;)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

18 augusti 2008 09:33

skriver du så mycket om odd molly för att du ska få gratis prylar eller?

 
Tobbe

Tobbe

18 augusti 2008 11:40

Sökmotorerna är ju funtade så att ju oftare sökordet förekommer i en sida eller ju fler andra sidor en sida är länkad från, desto högre kommer sidan i sökresultaten...

http://www.godaremat.se/go.asp?ref=55

 
bambi

bambi

18 augusti 2008 12:15

Sara: Nej, jag skriver inte om Odd Molly för att jag ska få gratis prylar. Jag har inte ens varit i kontakt med dom. Jag älskar deras kläder. Jag gillar även andra märken som jag skriver en del om, och jeans... har en hel kategori om jeans också!

http://bambi.bloggagratis.se

 
Sofi

Sofi

13 september 2008 21:00

Hej!
Tänkte bara säga att jag tycker att du har en superbra blogg och älskar själv odd molly :)
Super söt son har du fått också!! Hoppas att allt går bra där hemma.
Hälsningar Sofi

http://www.hemmahossofi.blogspot.com

 
Ewa

Ewa

9 oktober 2008 14:49

Ännu en Molly-lover ser jag!
Kan inte annat än att hålla med... är fanatiskt fan och köper och säljer på Tradera och Ebay nytt och beg. Fyndar nytt och säljer av sånt jag tröttnat på - en stoooor fördel med Molly är ju att man kan göra så!
Ha det!

http://saraconnemara.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se