Direktlänk till inlägg 19 augusti 2008

Dress for less

Av bambi - 19 augusti 2008 10:25

Om du är märkesfreak som jag så kommer du bli lika glad som jag blev när jag upptäckte Dress for less. En webbutik med flera av mina favoritmärken så som Rock & Republic (som jag var lite besatt i förut), Calvin Klein, Miss Sixty, Seven for all mankind, DKNY, Dolce & Gabbana, mfl mfl. Hur många märken som helst! Och upp till 70% billigare än rekommenderat pris!


Här ovanför ser ni några av mina favortier:

  • Seven for all mankind jeans - älskar detta märke på jeans, finns inga skönare jeans!
  • Ben Sherman pullover - i 100% bomull, mycket användbar i höst!
  • Stickad cardigan från Joop! - 55% silke och 45% kashmir, låter hur mysig och skön som helst!
  • Omlottcardigan från Tommy Hilfiger
  • Miss Sixty jeans - hur snygga som helst!
  • Top från Pussy Deluxe (jag gillar kattmotiv)
  • Snygga jeans från Rock & Republic
  • Snygg bastop från Tommy Hilfiger
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se