Direktlänk till inlägg 19 augusti 2008

Sammandragningar

Av bambi - 19 augusti 2008 10:56

Trodde nästan att det var på gång under natten och kvällen eftersom jag hade en hel del sammandragningar (då magen spänner sig och blir hård som en boll). Har fortfarande lite, men inget regelbundet... så det verkar inte riktigt vara på gång. Har läst om många som har haft sammandragningar i flera veckor innan förlossningen, så det behöver inte betyda så mycket... men jag brukar ju inte ha det så ofta.


Jag hoppas verkligen att det ska vara på gång snart. Vill så gärna träffa lillkillen, drömde om honom inatt... drömmer oftare och oftare om honom. Brukar oftast drömma att han är glad och skrattar  :)


3 dagar kvar!

 
ANNONS
 
Mona

Mona

19 augusti 2008 11:05

ojoj nu har du allt det spännande framför dig!! du måste längta ihjäl dig just nu när du är så nära!!

lycka till!

http://mittimittliv.bloggagratis.se

 
alexandra

alexandra

19 augusti 2008 11:41

gud va spännande! nära nu=) antar att du redan tagit reda på könet? efter som du skiver lillkillen=P

http://alexjo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se