Direktlänk till inlägg 20 augusti 2008

Min Ben & Jerry's lista!

Av bambi - 20 augusti 2008 11:32

I förrgår så provade vi en ny Ben & Jerry's glass, nämligen Caramel Chew Chew. Den var riktigt god.


Här är min rangordning på dom Ben & Jerry's glassar jag har provat. Just nu är favoriten Vanilla, den är otroligt god att äta precis som den är. Låter ganska tråkigt annars med bara vaniljglass... men den är verkligen supergod! Den slår till och med min gamla favorit Cookie Dough! :)


Phish Food tyckte jag inte alls om särskilt mycket... det var för mycket choklad i den!


Vilken är er favorit Ben & Jerry's glass?

 
ANNONS
 
Agge

Agge

20 augusti 2008 12:10

Har inte smakat den glassen ännu... kanske ska skriva upp på nästa shoppinglista!

http://agnieszka.blogg.se

 
Theresia

Theresia

20 augusti 2008 12:24

Kan inte bli för mycket choklad för mig - älskar Phish Food! Gärna Phish Food och Baked Alaska tillsammans - yummuy!

http://www.metrobloggen.se/detlillalivet

 
bantarbritta

bantarbritta

20 augusti 2008 13:51

Egentligen ska jag hålla mig ifrån glass... men...
De godaste är Fossil Fuel och Chocolate brownie... Jag gillar när det är mycket chokladbrowniebitar i. :) Även den nya cheesecake nånting är goood. :)

http://bantarbritta.blogg.se

 
Ingen bild

Therese

20 augusti 2008 13:52

jag har testat lite olika av smakerna. Tycker absolut inte att det är värda sitt pris, smakar i princip som vilken glass som helst. INGET MÄRKVÄRDIGT. Jag är en stor glassätare och det finns så många olika sorters glassar som är så mycket godare. Bättre att köpa glass som är mer närproducerat.

Tack för mig

 
alexandra

alexandra

20 augusti 2008 14:26

håller verkligen med dig om att det är aaaaldeles föööör mkt chocklad i den!

http://alexjo.blogg.se

 
Linda

Linda

20 augusti 2008 15:26

Har aldrig smakat... så jag kan tyvärr inte uttala mig om det. Får kolla efter denna populära glass nästa gång vi åker och storhandlar :)

http://chagak.blogg.se

 
kiiT

kiiT

20 augusti 2008 16:54

Hej!
Har följt din blogg ett tag nu och det har blivit väldigt spännande att läsa om och följa din graviditet! Hoppas att bebisen kommer snart! :) Lycka till med allt, kramar Kit Yan

Förresten, min favorit B&J är Chocolate brownie fudge tror jag den heter!

http://kiiit.blogspot.com

 
Ingen bild

Malin

20 augusti 2008 22:30

Har ungefär samma smak som du. Om du inte har smakat Bohemian Raspberry, gör det!! Otroligt god! Det är vaniljglass med hallon och chokladkake-''virvlar''. Mums! Älskar din blogg btw. Hoppas att allt kommer gå bra med lillkillen som är på väg:)

 
Linda

Linda

21 augusti 2008 11:03

Chocolate brownie :cheer:

http://lhindaas.blogg.se

 
Josefin

Josefin

22 augusti 2008 23:49

Kan bara instämma i att Bohemina Rasperry är helt underbar! Den slår alla andra Ben&Jerry som jag smakat hittills...

http://www.ordningsfrun.blogspot.com

 
ida

ida

24 augusti 2008 14:41

Bohemian Rasberry!! Den är helt galet underbar. och enligt mig den enda som faktiskt är värd det höga priset:D även om dom andra självklat oxå är mumsiga.

http://www.idapersson.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se