Direktlänk till inlägg 22 augusti 2008

BF idag!

Av bambi - 22 augusti 2008 10:47

BF idag! (BF = beräknad förlossning)


Det hände inte så mycket under natten, förutom att jag låg halvvaken och väntade på att nåt skulle hända. Men imorse så masserade och tryckte älsklingen på akupressurpunkterna och då fick jag flera sammandragningar (som nu har avtagit).


Så dagen kommer att bestå utav massage av akupressurpunkterna, hallonbladste, bloggande, läsning av andra bloggar, hänga på familjeliv, läsning i Påven Johanna av Donna Woolfolk Cross och tv-tittande.

 
ANNONS
 
Ingen bild

lINDA

22 augusti 2008 11:12

så spännande att följa dig här på bloggen. Minns när du berättade att du var gravid. Tiden går så galet snabbt så det är läskigt. Men nu kommer nog lillgrabben ut snart så mamma får krama honom. Läser din blogg varje dag-den är klart bäst!

Kramar
FD Bakspegeln Linda

 
bambi

bambi

22 augusti 2008 12:27

Linda: Tack så jättemycket! Det värmer verkligen! Jag saknar din blogg, jag är ju nyfiken på hur det går med din sjöman och ert hus! Hoppas att allt är bra! Kram kram

http://bambi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Linda fd bakspegeln

22 augusti 2008 13:04

Hej igen,

Ja kanske börjar jag blogga igen snart. Huset är underbart och VI ÄLskar det-en dröm som blivit sann. Sjökaptenen är jag lika kär i om ej mer:) Vi har det underbart bra ihop och firar snart två år ihop. Förutom de fyra katterna som du kanske minns har vi numera också en underbar (bus)HUND. Han heter Nemo och är en blandis av schäfer 15% och golden 85% och är 5.5 månad gammal så dagarna är fulla med bus och aktivitet. Om jag börjar blogga igen så skriver jag adressen till dig så klart!

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se