Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

God morgon!

Av bambi - 30 augusti 2008 09:12

Tusen tack för alla snälla och söta kommentarer!


Jag ska straxt ringa till förlossningen på SÖS och få en tid att komma in. Jag skulle ringa på morgonen och så skulle jag få en tid under dagen beroende lite på hur fullt det är och så...


Det har inte hänt mycket under natten (som ni kanske förstår) förutom att jag vaknade runt 4.30 och var nervös och kände mig så splittrad. Jag både vill och inte vill igångsatt.


Jag är nervös för att det ska kunna uppstå fler komplikationer vid igångsättning (akut kejsarsnitt är vanligare vid igångsättning t.ex.) Känns inte så bra att tvinga ut honom. Samtidigt så längtar jag efter honom och är trött på alla falsk larm... men det känns egentligen som småsaker om det är större risk för komplikationer.


Jag ska ringa till SÖS och prata med dom om det som oroar mig och se vad dom säger. Jag var så positiv och lugn inför förlossningen (vilket jag inte riktigt är nu inför igångsättning) så jag vill prata igenom allt med läkaren först!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

30 augusti 2008 10:12

Lycka till! tror det kommer gå jättebra!
kram

http://leetaah.wordpress.com

 
Frisk

Frisk

30 augusti 2008 10:21

Lycka till!

Jag tror att allt kommer att gå bra :)
Kram

http://frisk.bloggagratis.se

 
Nina

Nina

30 augusti 2008 10:42

Lycka till idag nu!!!
Å tänk, idag får du hålla i din bebis!!!
fy fan va avis ja e!!!
stor kram!

http://modesida.blogg.se

 
Ingen bild

Linda

30 augusti 2008 10:46

Jag ska hålla tummarna för att allt går jättebra för dig! Stort lycka till!

 
Ingen bild

Netan

30 augusti 2008 11:04

Lycka till idag !

 
Gunilla på Katts of Sweden

Gunilla på Katts of Sweden

30 augusti 2008 11:22

Hej,
Vill bara säga att jag blev igångsatt när jag skulle få min dotter och det var inget märkvärdigt alls. Dottern var pigg och fräsch och mådde toppen när hon kom ut. Det finns risker med allt och orolig är man förstås, men det här kommer gå bra ska du se. Stort lycka till!

http://www.katts.se

 
Tobbe

Tobbe

30 augusti 2008 11:24

Det ska nog gå bra även med igångsättning. Alla mina tre små odjur blev igångsatta och det förlöpte helt utan komplikationer...

http://www.godaremat.se/go.asp?ref=55

 
Ingen bild

Emelie

30 augusti 2008 12:54

Mycket lycka till!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se