Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

Åker in på kontroll

Av bambi - 30 augusti 2008 13:50

Älsklingen var lite orolig att det var vattnet som hade gått och inte slemproppen. Så jag ringde och pratade med förlossningen och berättade vad som hade hänt och så. Barnmorskan tyckte att jag skulle komma in på en kontroll och sen skulle jag troligtvis få åka hem (men det kunde inte hon bestämma utan en läkare behövde det). Jag sa att jag var lite tveksam till att sättas igång och vill gärna vänta för att se om nåt mer händer. Men det kan ju vara bra att kontrollera mitt blodtryck och kolla om det är vattnet som har gått eller slemproppen.

 
ANNONS
 
Madde

Madde

30 augusti 2008 15:34

Oh, hoppas han tittar ut självmant. Inge kul att bli igångsatt om du nu verkligen inte vill.

http://madlajn.blogg.se

 
Sara

Sara

30 augusti 2008 15:45

Det är så himla spännande att följa er! Kikar in på sidan flera gånger varje dag för att hålla mig uppdaterad! Jag hoppas verkligen att det startar av sig självt snart och att den lille snart tittar ut. Önskar er all lycka! :-) //Sara

http://sarasprabubbla.blogg.se

 
jempa

jempa

30 augusti 2008 16:49

oj, nu är det spännande! Lycka till!! :)

http://jempa.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anna

30 augusti 2008 17:14

Vet du, det känns som om jag kollar din sida fånigt ofta, trots att jag inte alls känner dig. Trillade bara in här och blev kvar...och nu är det spännande.

Hoppas dagen blir bra, hur än det nu blir! Lycka till!

 
Ingen bild

Linda fd bakspegeln

30 augusti 2008 19:15

Åh jag följer din blogg slaviskt och tittar in flera gånger per dag.Är superspännande att följa er väg mot att bli föräldrar tycker jag. Hoppas det gick bra i eftermiddags. Väntar med spänning på nästa inlägg.

Stort lycka till kram nu

 
Elin

Elin

30 augusti 2008 19:15

jag säger som anna, det känns som att man kollar väldigt ofta, men det är som sagt spännande. lycka till. :)

http://metrobloggen.se/elliin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se