Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Varför skrämma upp oss?

Av bambi - 31 augusti 2008 07:57

Usch, jag har hållt på och irriterat mig på den där dumma läkaren igår. Hon skrämde ju även upp oss en del och sa att bebisen hade för lite vatten. Läkaren i torsdag kollade hur det såg ut med fostervatten och sa då att allt såg bra ut. Men så sa läkaren igår "ja, när dom kollade i torsdags så var det för lite vatten", vi blev ju jätteförvånade och sa att "men hon sa ju att det såg bra ut med vatten" och då säger läkaren igår "ja, fast det var ju i minsta laget". Men varför skrämma upp oss om det ändå var tillräckligt? Usch, det är hemskt att säga så till blivande föräldrar, man är nog så nervös för allt...


Jag kom på att det sista min ordinarie barnmorska sa var att vi hade plats på BB Stockholm fram till 5 september (sen blir det igångsättning pga överburenhet) och detta var ju efter allt tal om lätt havandeskapsförgiftning. Så även om SÖS säger nånting annat så litar vi på vår ordinarie barnmorska och ringer till BB Stockholm om det sätter igång.


Status: Det har inte hänt nåt under natten. När jag tog en lång dusch imorse så fick jag 3 ordentliga sammandragningar så det kändes hur det spändes långt ner också. Just nu vill jag bara ta det lugnt och stressa ner efter den hemska upplevelsen av läkaren igår.

 
ANNONS
 
ugglan

ugglan

31 augusti 2008 09:19

När allt är över och du/ni hunnit möta er lilla pojke så hoppas jag att ni orkar anmäla SÖS, för så där får det inte gå till!!!
Hoppas ni orkar lägga bort det just nu så att ni kan fokusera på nuet.
Tänker på er.Kram Ugglan

http://ugglan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Linda fd bakspegeln

31 augusti 2008 10:28

URSCH jag ryser när jag läser om hur läkaren behandlade er. Det är INTE okej och läkare har en fruktansvärd makt i sin position då de är experter på sitt område. Jag har själv blivit utsatt för en helt idiotisk läkare som var elak och felbehandlade mig under 1 års tid när jag var långtids sjukskriven. Hon gjorde min oro och sjukdom VÄRRE och jag hade ont i magen varje gång jag skulle till henne. Nu 1 år efteråt så önskar jag att jag anmält henne,,,

Jag hoppas allt går bra för er och att ni får föda barnet där ni önskar. Det är så tråkigt att en person kan orsaka så mycket oro och ångest för er nu i slutet av graviditeten när man ska vara säker och lugn och positiv inför förlossningen. BLÄ.Känner för er verkligen.

STOR Bamsekram på er båda (och kissarna)

 
Nina

Nina

31 augusti 2008 10:35

men gud. stackars er. fy fan asså. nej jag förstår inte heller vad som är meningen med att skrämma upp er om det ändå är okej. usch ja hoppas det löser sig nu och att ni får en bättre barnmorska/läkare då det gäller..

http://modesida.blogg.se

 
Johanna

Johanna

31 augusti 2008 11:47

Förstår helt och hållet att ni är upprörda över det bemötandet, det hade nog vem som helst blivit!
Jag håller med "ugglan" att ni ska försöka fokusera på det ni har framför er tills ni orkar anmäla...

Ha det gott tills nästa gång. :)

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Malin

31 augusti 2008 12:36

Varför blev du inte igångsatt? Det var väl sagt så?

 
Sophie

Sophie

31 augusti 2008 15:03

Ja, vad finns det för mening med att skrämma upp ett par förstagångsföräldrar, det kan man verkligen undra... Läkare får lära sig allt om sjukdomar och annat på utbildningen. Men tyvärr så går det väl inte att lära ut empati och förståelse för den enskilde individen. Har själv varit ute för det, läkare som kallt och brutalt talar om vilka fakta som finns utan någon som helst förståelse för hur förödande det kan vara. Arbetsskada kallar de det, jag kallar det respektlöshet...
Stå på er och låt inte ett stolpskott till läkare förstöra för mycket för er!

http://piecez.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se