Direktlänk till inlägg 31 augusti 2008

Vill min kropp inte föda?

Av bambi - 31 augusti 2008 15:14

Jag har lugnat ner mig en del nu. Det är synd att det skulle bli så där igår på SÖS. Jag var så positivt inställd och lugn inför förlossningen, men när vi kom till SÖS och läkaren var så otrevlig mot oss så fick jag panik och kände verkligen att "här vill jag inte föda". Hon är inte heller den första på SÖS som vi har känt så med. När jag har ringde förlossningen på SÖS förut eftersom jag hade ont i magen runt naveln (för ett par veckor sen) så fick jag tjata på dom för att komma in på kontroll... och sen så var det ju en annan läkare som aldrig ringde upp och talade med mig om mina provsvar. Så igår var "droppen"... jag känner att jag aldrig mer vill dit. Jag var nog så nervös när jag kom dit för igångsättning och sen så var läkaren otrevlig och skrämde upp oss... så därför sa jag att jag inte ville bli igångsatt igår.


Vi ska ta och kontakta Danderyd imorgon istället... eller eventuellt Huddinge. Just nu känns det som om vi aldrig kommer få nåt barn...

Jag förstår inte att det inte kommer igång av sig självt när jag är på bf+9, öppen 3,5 cm och slemproppen har gått... känns som om min kropp inte vill föda!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

31 augusti 2008 16:07

Gissar att när det är dags så sker det. Tror kroppen fungerar så. Försök att inte låta den där läkaren och alla andra på SÖS att påverka dig. Det kommer säkert att gå bra och snart, snart så har ni er bebis hos er! :) Lycka till! /Mia

 
Taolin

Taolin

31 augusti 2008 16:29

Låter inte roligt. Fattar inte vad det är för fel på somliga inom vården som inte kan uppträda på ett vettigt sätt. Tur att det finns de som är underbara också. Själv gick jag över 9 dagar med lillebror. På dag +6 gjorde BM en hinnsvepning som gav lite värkar. På dag +8 gjorde en annan BM hinnsvepning (och tog i så det KÄNDES *aj*) och ett dygn senare kom lilleman ut. :-)

Hoppas bebis kommer snart! Kram

http://www.metrobloggen.se/taolin

 
Ingen bild

My

31 augusti 2008 16:44

Bebisen kanske vill bli en septemberbebis :)

Hoppas att det hela drar igång snart!

Kram

 
Starmama

Starmama

31 augusti 2008 18:00

Numera får man ju gå över tiden med tom 14 dgr (2004 var det fortfarande 21 dgr...jag gick över då med 12) om man inte har komplikationer mm. Men det kan ju innebära att det sen går jättesnabbt när du väl har kommit igång, vem vet. Håller tummarna!

http://starmamas.blogg.se

 
Sophia

Sophia

31 augusti 2008 20:33

Det verkar vara en envis liten kille ni väntar på! :) Försök att tänka possetiva tankar. Lyxa och njut dessa dagar som är kvar! När ni håller erat lilla underverk i famnen kommer ni glömma alla problem och allt kommer vara underbart! :) Kram på er!

http://soron.bloggspace.se

 
Madde

Madde

31 augusti 2008 20:49

Det kommer...lite tålamod så! =)

http://madlajn.blogg.se

 
Ingen bild

Jennie

31 augusti 2008 22:21

Jag blev igångsatt på +14 men vår lilla kille ville ändå vänta till +16 innan han behagade komma ut! Jag har bara positiva upplevelser av igångsättningen så var inte nervös inför den. Lycka till!

 
Johanna

Johanna

31 augusti 2008 23:22

Usch, det måste vara jättejobbigt att bara gå och vänta på nåt som man inte har en aning om hur det kommer att vara. Säkert en massa blandade känslor; glädje, förväntan, oro, rädsla... Ooh,jag hade blivit SÅ otålig!!
Men snart tittar han nog ut, det känner jag på mig! ;)

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Monica

Monica

1 september 2008 00:10

Det låter som om de där som jobbar på SöS inte trivs på jobbet. Trist att uttrycka sig så hårt till patienter som kommer dit för att söka hjälp. Att kunna uttrycka sig professionellt är ju liksom en del i jobbet om man är läkare, kan man tycka.
Får hoppas att det ordnar sig bra tillslut så att ni hamnar på en trevlig klinik. Har fött på ABC, hemma (2 gånger) och på "vanligt sjukhus" - kan bara säga att hemma är bäst...fast har man havandeskapsförgiftning är det förstås inget alternativ.
Lycka till med bebisen!

hälsningar

Monica

http://www.jordochdjur.se

 
penzeln

penzeln

1 september 2008 06:48

asså jag blir förbannad , vad är det för jävla sjukvård?
Sök ett annat sjukhs, vettja. för en undersökning iallafall. Så att du får ett annat utlåtande! Från annat håll.
KRAM PÅ DIG! OCH STÅ PÅ DIG, ABSOLUT!!!!!

http://www.penzel.bloggagratis.se

 
trollpackan

trollpackan

1 september 2008 08:41

Hmmm...ser att du inte har skrivit något sedan kl 15 igår eftermiddag....du kanske är på BB? Lycka till nu!
varma kramar!

http://trollpackan

 
Nina

Nina

1 september 2008 10:55

undrar om du är någonstans och föder just nu. såg att det va ett tag sen du uppdatera.. spännande! hoppas allt är bra!

http://modesida.blogg.se

 
Sophie

Sophie

1 september 2008 11:53

jag tror nog att din kropp är hur beredd som helst med tanke på alla värkar, slempropp osv. Men lillkillen kanske behöver lite mer tid på sig. Vem vet egentligen vad som händer där inne, i magen...

http://piecez.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se