Alla inlägg under augusti 2008

Av bambi - 14 augusti 2008 12:16

Svea har nu helt ekologiska kläder! Den söta duvan bak visar att klädesplagget har tillverkats i ekologisk fabrik. Dom kallar sina ekologiska plagg för Ecofriendly.


Ett stort problem i textilbranschen har länge varit de gifter som används vid färgning och beredning och både skadar människor som arbetar i fabrikerna samt naturen som resterna släpps ut i. Men Svea kontrollerar alla steg i tillverkningen av sina ekologiska plagg. Tungmetaller, formaldehyd, klorerade fenoler, ftalater, organiska tennföreningar och kemiska bekämpningsmedel är exempel på ämnen som inte alls eller i mycket begränsad omfattning får förekomma i textilen.


Denna enkla men ack så snygga ekologiska toppen finns att köpa hos Nelly för bara 399 kronor (ordinarie pris 679 kr.). Jag tänkte ta och klicka hem en! :) 

ANNONS
Av bambi - 14 augusti 2008 09:37

För ett år sen så började jag jobbet efter sommarlovet och onekligen så känns det lite konstigt att inte börja jobba nu när man läser om "skolstart" överallt. Känns nästan som om jag skolkar från jobbet... jag kommer att ha sån abstinens!


8 dagar kvar till beräknad förlossning... och så barnmorskebesök idag. Vi gör ju inte så mycket hos barnmorskan. Eftersom allt har gått bra under graviditeten så tar hon några tester (blodtryck, mäter magen, blodvärden) och sen är det inget mer.


Vi tittade klart på andra säsongen av Lost igår, det slutade väldigt spännande med Jack, Sawyer och Kate tillfångatagna och Michael och hans son åkte iväg i båten. Så vi ska ta och hyra tredje säsongen och titta vidare. Vi nappade på erbjudandet som CDON har just nu (en månads hyrfilm för 49 kr.) och jag såg att dom hade en massa roliga tv-serier man kunde hyra så som Heroes, Gilmore Girls, Förhäxad, OC, Rome, Medicinmannen, Sex and the city, mfl mfl. (Finns 76 sidor fullt med tv-serier).


Så jag kan verkligen rekommendera att testa en månad för bara 49 kronor.

Erbjudandet går endast att nå via denna länk, den vanliga CDON-besökare får ett erbjudande för 99 kronor istället så passa på!

ANNONS
Av bambi - 13 augusti 2008 21:57

Oj, va bebisen håller på och rör på sig... känns nästan som om jag har en tvättmaskin till mage. Lite svårt att slappna av!


Jag längtar så tills han kommer ut! Börjar bli ganska så less på att vara gravid. Imorgon ska vi i allafall till barnmorskan, jag kommer ihåg när vi var där sist (2 veckor sen) och sa att vi kanske inte skulle ses nästa gång... men det verkar som om det blir så!

Av bambi - 13 augusti 2008 19:25

Ännu en sida där man kan få gratisprylar. På Gratis Make Up kan man få presentkort hos Kicks.


Om ni gillar gratis prylar så kan jag även tipsa om:

Gratis Bio

Gratis Godis

Av bambi - 13 augusti 2008 17:56

Idag åkte mina kollegor till Berlin... utan mig.. *snyft*. Men det skulle kanske inte va så bra att flyga till tyskland när det är 9 dagar kvar till beräknad förlossning. Men ändå.. lite avundsjuk är jag. Jag har aldrig varit på konferens utomlands... så det hade ju varit skoj!

Av bambi - 13 augusti 2008 14:10

Jag gillar verkligen Tradera för att man kan göra så många fynd (har shoppat i stort största delen av bebisens kläderTradera).


Eftersom jag älskar Odd Molly så kikar jag gärna efter guldkorn ur tidigare kollektionerTradera (som inte finns att köpa i vanliga butiker längre).


Hittade denna urfina kofta från Odd Mollys kollektion Vive La Difference (höstkollektionen 2006). Men det är inte bara jag som tycker om den så den är uppe i 1535 kronor!

Av bambi - 13 augusti 2008 11:27

Kanal 5 ska tydligen börja sända korta "You Tube"-liknande klipp mellan tv-programmen för att fylla ut. Eftersom amerikanska tv-program har längre reklampauser än vad vi har här i sverige.


"Serien" heter tydligen Misses lista och kommer kretsa kring en ung tjej i tjugoårsåldern som gör listor kring det mesta i sin vardag. Det är allt från kärleksbesvär till hur man gör slut med killar på bästa sätt, listor som löser saker.


Jag tycker att det nästan låter som en blogg... fast på tv och påhittad. Eller vad tycker ni?

Av bambi - 13 augusti 2008 11:01

Jag har blivit lite besatt av 70-tals låtar, även fast det var före min tid (född 1980 så jag missade det precis...). Så idag blev det nerladdning av Boston, Chicago, Journey, Mr. Mister och Phil Collins. Man blir ju glad utav låtarna... och så kan jag inte låta bli att tänka på American Psycho... det är ju precis hans typ av musik (speciellt Phil Collins).

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se