Alla inlägg under augusti 2008

Av bambi - 13 augusti 2008 08:56

Dessa maskeradkläder var för söta... var tvungen att ta med en bild. Synd bara att det är från 18-24 månader. Dom kommer från Linus & Lotta.

Av bambi - 13 augusti 2008 08:48

Idag är nedräkningen en-siffrigt. Endast nio dagar kvar till beräknad förlossning! Va tiden har gått fort! Det var ju nyss 100 dagar kvar och jag kommer ihåg att jag blev glad när det blev två-siffrigt!


Jag är lite arg på sambon för han ställde klockan på åtta imorse (vilket bara det är konstigt eftersom vi båda är lediga) men sen så ställde han om den till nio och somnade om. Men jag hade ju vaknat och kunde inte somna om...


Lilypie Expecting a baby Ticker

Av bambi - 12 augusti 2008 23:27

Ja, nu har till och med Fidel Castro blivit bloggare! Men man kan ju undra om det verkligen är han som bloggar eftersom det hela tiden florerar rykten om att Castro är död sen länge. Nåja, via en blogg så kan han ju leva vidare hur länge som helst...

Av bambi - 12 augusti 2008 23:00

CDON har ett superbra erbjudande där man får hyra obegränsat med film i en månad för bara 49 kronor (vilket typ är vad det kostar att hyra EN film annars...).


Passar oss bra nu när vi väntar på bebis! Vi nappade på ett sånt här erbjudande från Lovefilm förut och avslutade medlemskapet efter en månad... man hinner ju se några filmer i allafall på en månad för bara 49 kronor.


Erbjudandet går endast att nå via denna länk och finns inte att tillgå den vanliga CDON-besökaren!

Av bambi - 12 augusti 2008 22:42

Såg denna särskrivning i aftonbladet för ca två timmar sen... men dom har fortfarande inte rättat till det. Jag tycker att det är lite kul att det är just ordet "isär" som dom har skrivit isär  ;)

Av bambi - 12 augusti 2008 16:58

Man får som råd att man ska äta mycket kolhydrater och vila mycket dom sista veckorna innan förlossningen och idag blir det verkligen mycket kolhydrater:


  • Älsklingen har köpt en stor påse med Sour Creme & Onion chips till mig med Fresh Island dip *mums* (har nog inte köpt hem en chipspåse till mig själv på 2-3 år)

  • Det blir bakad potatis ikväll med saffran & tomat creme fraiche och kyckling *middagstips*
Av bambi - 12 augusti 2008 15:59

På inköpslistan står äpplen och du handlar på Ica Maxi. Där finns 2 sorter att välja på:
1.) ekologiska från Argentina för 25 kr/kg
2.) konventionellt odlade från Sverige för 15 kr/kg

Vilka ska man välja? Hur resonerar ni?

___________________________________________


Jag skulle välja nummer 2, av två anledningar. För det första så behöver vi spara pengar inför bebisens ankomst så priset är av stor vikt för oss. För det andra så känns det som att äpplen odlade i Sverige är bättre för miljön än äpplen som ska transporteras ända från Argentina. Så om man ska se ur miljösynpunkt så är det antingen hur dom är odlade eller transporten som avgör vilka äpplen man väljer här. Jag tycker även att det är bra att stödja svenska bönder och odlare.

Av bambi - 12 augusti 2008 10:22

Imorgon blir nedräkningen en-siffrigt, jag tyckte jag nyss började på 100!!


På lördag den 16:e är det fullmåne och då brukar det vara fler barn som föds. Ska ha nåt att göra med att vattnet brukar gå då. Tror ni att han kommer ut då?



Den 22 augusti är ju beräknad förlossning, men en vecka senare den 29:e fyller sambons mormor 90 år. Hon har varit haft en stor del i sambons uppväxt och betyder väldigt mycket för honom. Så det skulle vara kul om lillen tittade ut då  ;)


Och om den lille inte vill titta ut av sig självt så blir man igångsatt senast 14 dagar efter beräknad förlossning, vilket betyder att absolut senast den 5 september har vi vår lille son i våra armar!


Om man tittar på horoskop så byts stjärntecken den 22 augusti (det datumet han är beräknad). Så om han föds innan den 22 augusti blir han ett lejon och om han föds den 22 augusti eller efter så blir han jungfru.


Babyhoroskop:

Lejonet 22 juli - 21 aug
Även Lejonbabyn vill hemskt gärna bli ordentligt bortskämd och ha precis all uppmärksamhet. Det är ett ståtligt barn, som tidigt förstår när man säger vackra saker om honom. Han besitter därför ett stark självförtroende men även en väldig charm som få människor kan stå emot. Ett lejon visar väldigt tydligt vad han vill, med en röst som hörs och inte kan bli ignorerad.

Jungfrun 22 aug - 21 sep
Din lilla Jungfrubaby är nästan outtröttlig, med en ork och en envishet som ofta sträcker sig långväga över din. För Jungfrun är det viktigt att förstå och göra sig förstådd så fort som möjligt. Lika viktigt är det också att lära sig världen runt omkring. Hon är därför sällan tyst, och har heller inte tid att sova särskilt långa stunder i sträck.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards