Alla inlägg under augusti 2008

Av bambi - 4 augusti 2008 11:03

Inga värkar längre, men har haft lite ont i magen ("mensvärk") och ont i ryggen under natten. Men nu känner jag ingenting.


Men jag hoppas att gårdagen betyder att det snart är på gång!

Av bambi - 3 augusti 2008 20:11

Tusen tack för alla söta kommentarer! Jag blir så glad av att läsa alla era kommentarer! :)


Bebisen har lugnat ner sig nu. Jag har legat och tittat på TV ett tag och känt ett par kraftiga värkar men absolut inget regelbundet. Har mestadels lite småont i magen och ryggen.


Det är jobbigt med alla diffusa tecken, jag skulle vilja att vattnet gick eller att jag fick en teckenblödning så att jag verkligen vet att det är på gång.

Av bambi - 3 augusti 2008 16:52

Jag känner typ inga värkar alls nu längre. Men bebisen rör sig väldigt mycket nu, har hållt på länge och bökat runt och tryckt på neråt. Nåt konstigt är det i allafall...

Av bambi - 3 augusti 2008 15:12

Vi var och tittade på lägenheten och jag vet inte riktigt om vi vill ha den...

Jag har legat och sovit en massa eftersom det inte blev så mycket sömn under natten.


Värkarna är väldigt diffusa nu, utan nån riktig början eller slut och dom kommer inte så ofta. Det kanske var ett falsk larm? Men hon på BB sa att det kunde stanna av ett tag, så vi får se.

Av bambi - 3 augusti 2008 09:28

Vaknade runt 1.30-2 inatt av att det gjorde ont. Och då hade jag legat och vridit och vänt mig ett tag och trodde att jag fick ont pga hur jag låg (vilket man lätt får med en stor mage). Men så började jag känna efter lite mer och märkte att det var ju regelbundna värkar. Jag låg så ett tag, ca en halvtimme, sen väckte jag älsklingen och sa att det kanske var på gång. Men värkarna kom med 7-15 minuters mellanrum.


Vi var uppe en stund och åt mackor och tittade lite på tv. Sen la vi oss för att vila igen och jag lyckades sova mellan 6.30-8 Vi ska iväg och kolla på lägenhet kl. 10.30, så vi hade ställt klockan på 8.


Värkarna kommer lite då och då fortfarande, men är inte lika starka som under natten. Vet inte om det verkligen är på gång eller om det är falsk larm. Älsklingen ringde BB och pratade med dom, dom sa att det inte var några problem att åka iväg en stund (och kolla på lägenhet) om jag känner att jag klarar det. Så vi ska snart iväg... 


Jag har inte känt så tydliga värkar tidigare, med så tydlig början och slut... så därför kändes det verkligen "på riktigt" denna gång. Men värkarna är helt hanterbara och dom flesta gör inte allt för ont!

Av bambi - 2 augusti 2008 20:00

Jag är medlem sen länge på Gratis Godis och har fått 3 paket godis ifrån dom. Så nu har jag även blivit medlem på Gratis Bio och hoppas på att få några biocheckar eller presentkort.


Man samlar ihop poäng genom att shoppa via nätet (t.ex. får man 9% på det man beställer hos Ellos, 18% hos Haléns, 9% hos La Redoute, osv) eller genom att värva medlemmar. Så om man ändå shoppar via nätet så kan man ju göra det via dom och få gå på bio gratis eller få presentkort hos H&M t.ex


Du får 50 poäng när du blir medlem och 25 extra poäng om du blir värvad, testa du också.

Av bambi - 2 augusti 2008 17:29

Nu har jag bakat kolasnittar och dom blev sååå mumsiga! Även detta recept är från Leilas bakbok "A piece of cake", jag är verkligen såååå nöjd med köpet av den boken!


Men jag upptäckte nu att jag inte har någon kakburk. Vilket kan bero på att jag inte bakar kakor så ofta. Men det känns så tråkigt att lägga dom i en plastburk. Nån som har nåt tips på var man kan köpa en snygg eller söt kakburk?


Kolla gärna in mina övriga recept! 


100 g mjukt smör

1 dl strösocker

2 msk ljus sirap

2 1/4 dl vetemjöl

1/2 tsk bikarbonat

1 tsk vaniljsocker

1 tsk malen ingefära


1. Sätt ugnen på 175 grader

2. Vispa smör, strösocker och sirap krämigt.

3. Blanda vetemjöl, bikarbonat, vaniljsocker och malen ingefära och vänd ner det i smeten.

4. Dela degen och rulla ut till två längder.

5. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem lite. Räffla med en gaffel.

6. Grädda längderna gyllene i mitten av ugnen 12-15 minuter.

7. Låt dem svalna en aning och skär sedan längderna på snedden. Låt kolasnittarna svalna på plåten.

Av bambi - 2 augusti 2008 16:45

Som höggravid har inte det varit roligt i värmen, så jag är jätteglad att det äntligen regnar och blir lite svalare! Och så är det ju så mysigt med regn! Älskar att höra smattret mot fönstret!


Jag ska nog ta och baka lite kakor nu när det är sånt här mysväder. Jag försöker baka lite nu innan bebisen tittar ut så att man har nåt att bjuda folk på när dom ska komma och titta på bebisen. Men vi hinner ju äta upp allt på en gång... inte mycket kvar utav morotskakan jag gjorde för några dagar sen... och kladdkakan åt vi upp för läääänge sen!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards