Alla inlägg under augusti 2008

Av bambi - 27 augusti 2008 10:03

Jag slog mitt besöksrekord för andra gången denna månad! Kom över 1000 besökargränsen och hade 1146 unika besökare igår! Det känns jätteroligt! :)


Jag fick min nya mobiltelefon igår. Den är grymt snygg. Jag hoppas att jag lär mig att använda den tills förlossningen sätter igång så att jag kan sms:a och mms:a folk efteråt och eventuellt blogg-sms:a/mms:a.

ANNONS
Av bambi - 27 augusti 2008 09:53

Mina sneda mage har lugnat ner sig lite, men har fortfarande ont i mage och rygg. Den blev dock stor och sne ett fåtal gånger under tittandet av Nyhetsmorgon. Men inget regelbundet. Men det var 13 timmar sen det började och latensfasen kan ju hålla på i ett dygn, så vi får se!


BF +5 idag

ANNONS
Av bambi - 26 augusti 2008 23:06

Har känt en hel del "mensvärk" under kvällen, men har inte orkat blogga om det eftersom det kanske är falsk larm igen. Men för ca 2 timmar sen så började det även komma "värkar". Fast jag är inte helt säker på att det är värkar eftersom det är bara högersida som spänner sig så hela magen blir supersne. Höger sida blir mycket högre och hårdare än vänster sida.


Vi ringde förlossningen eftersom det ser ju kanske konstigt ut och barnmorskan sa att det kan vara så i början men att det kommer att jämna ut sig. Hon trodde att det kunde vara på gång eftersom det kommer med ca 15 minuters mellanrum och håller i sig 30-45 sekunder. Men jag vågar inte hoppas för mycket!

Av bambi - 26 augusti 2008 20:47

Jag hade inte så mycket att göra så jag pyntade ihop en outfit som jag hoppas att jag snart kan använda själv från ONLY. Vet inte om jag vågar beställa något som jag inte vet om jag kommer i, men dom har ju fri frakt nu fram till sista september.


Snygg och användbar tunika/klänning för bara 99 kr!!

Smala jeans med låg midja för 699 kr.

Jättesnygga flätade armband för bara 99 kr./styck.

Rymlig väska i påsmodell med avtagbar och justerbar axelrem 229 kr.


Är så sugen på att göra en beställning från ONLY, dom har så mycket snygga toppar och accessoarer!

Av bambi - 26 augusti 2008 12:40

Jag kollar lite grann efter en användbar kofta till höstens barnvagnspromenader. Hittade dessa två hos Nelly. Båda av märket Resteröds. Jag gillar den till vänster mest, men så såg jag att den består av 100% merinoull. Och ni förstår kanske vilka associationer jag fick direkt. Någon som vet om all merinoull kommer från australien där dom är elaka mot fåren? Kan man köpa en kofta av merinoull med gott samvete?


Annars var koftan till höger också okej, den är av 100% ull. Så vi får se vilken det blir.

Av bambi - 26 augusti 2008 12:23

Tyska kvinnan blev fälld för morden på dom två barnen och mordförsök på mamman i arboga. Jag är faktiskt lite förvånad då det inte har funnits några konkreta bevis i fallet. Det är lite läskigt att man kan fällas för mord bara för att man råka finna sig i samma stad och flera andra tillfälligheter.


Dock, så tror jag att det var hon som gjorde det eftersom det är lite väl många tillfälligheter för att vara just "tillfälligheter". Men det ändrar fortfarande inte att det inte finns några konkreta bevis! Men det måste ha varit jättesvårt för tingsrätten att avkunna en dom i detta fall...

Av bambi - 26 augusti 2008 10:15

Jag vet inte om det dom goda pralinerna eller om det är för att jag äntligen har sovit gott eller om det är Journey med deras underbara 70-tals musik men just nu är jag på otroligt bra humör! Livet känns underbart och bebisen kommer när den kommer!


Pratade just med en kompis som har två barn och jag insåg att jag ska njuta så mycket som möjligt av dessa sovmorgonar och tiden då jag kan gå runt och sjunga högt i lägenheten! :)


Njut av lite Journey ni också här nedanför! :)

Av bambi - 26 augusti 2008 09:40

Oj, va jag har sovit! Jag vaknade vi 5:30 och märkte att jag hade inte varit upp och kissat... så då jag gick jag upp och kissade (även fast jag inte var kissnödig, men lika bra när jag ändå var vaken). Har sovit som en stock. Minns inte när jag har sovit så här bra senast!


Det får mig att genast minnas en kommentar här på bloggen av en läsare som skrev just att när jag kan sova bra, då kommer bebisen snart. Har även läst på Familjeliv att bebisen brukar vara extra lugn precis innan förlossningen, den vilar upp sig inför den stora ansträngningen.


Haha... visst är det kul att vad som än händer så kan man hitta tecken på att det är på gång. Om man har ont så är det snart på gång, om man kan sova så är det snart på gång... osv... finns 1000 tecken! Men jag har ju inte så mycket annat att göra om dagarna än att leta tecken och blogga!  ;)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se