Alla inlägg under augusti 2008

Av bambi - 25 augusti 2008 19:52

Jag blev uppringd av min mobiloperatör 3 och killen säger att jag är VIP-kund (vilket jag inte hade nån aning om... dom säger säkert så till alla...). Han erbjöd mig i allafall en ny mobiltelefon helt gratis! Jag blev förstås superglad och tackade ja till denna ->


Han försökte även sälja på mig en laptop med deras mobila internetuppkoppling... men det ville jag inte ha!

ANNONS
Av bambi - 25 augusti 2008 15:20

Jag har funderat ett tag på att ta och flytta på bloggen. Speciellt nu när mitt besökarantal har ökat från 400-600 unika besökare per dag till 700-900 så känns det roligare att lägga ner lite mer energi på bloggen.


Jag har i allafall fixat url:en http://bambi.blogg.se. Jag tänkte att den är ju enklare än denna och så kan man designa bloggen lite mer som man vill. Dock så kan jag noll om design så det har inte gått så bra, ska försöka hitta någon som kanske kan hjälpa mig. Jag har i allafall några idéer om hur jag vill att bloggen ska se ut.


Men annars så är ju bloggagratis en enkel och ganska stilren bloggvärd. Jag gillar också att dom har "För ett år sen" så man kan se vad man bloggade om för ett år sen. Det känns lite tråkigt att flytta bloggen och inte få med sig alla gamla inlägg  :(


En nackdel med bloggagratis är ju att det kostar att ladda upp bilder och jag använder ju ganska många bilder i bloggen (är uppe i över 1000).


Nåja, det blir inte nån flytt av bloggen på en stund... blir nog efter bebisen tittar ut och efter jag har fixat designen på nåt vis!

ANNONS
Av bambi - 25 augusti 2008 12:49

Eftersom bebisen inte verkar vilja titta ut så blir det praliner och hyrfilm från CDON idag. Vi fick två nya filmer i brevlådan: Things we lost in the fire och Michael Moore hates America.

Av bambi - 25 augusti 2008 12:00

Nu är vi hemma från promenaden. Jag har rört på mig mer än vad jag gjort sammanlagt under dom senaste 2 månaderna så nu hoppas jag verkligen att det sätter igång. Kände ett par sammandragningar under promenaden...

Vi gick förstås förbi Chokladfabriken och köpte dagens dos med praliner! :)

Av bambi - 25 augusti 2008 10:54

Vi har legat och sovit nu sen senaste inlägget. Inga värkar längre, men ont i magen. Känns som om värkarna är nära, som om dom kan komma igång när som helst (vilket jag också hoppas att dom gör). Kanske ska ta en promenad och se om det hjälper att få igång värkarna igen.

Av bambi - 25 augusti 2008 08:47

Nu har jag inte haft nån riktig värk på en timme ungefär... så det var kanske falsk larm denna gång också. Men jag har fortfarande ont i både mage och rygg, så får se om värkarna kommer igång igen.

Av bambi - 25 augusti 2008 06:33

Fortfarande oregelbundna värkar. Vi har ätit bakad potatis (igen) för att ladda lite med energi. Jag har även betalat räkningar och flyttat på bilen så att det är gjort. Nu ska vi kolla på några Seinfeld-avsnitt för att få tiden att gå!

Av bambi - 25 augusti 2008 05:20

Hade ju ont i magen och ryggen igår från ca klockan 15. Sen vaknade jag vid 2 och hade väldigt ont i ryggen, så jag tog två alvedon. Sen dess har jag haft lite oregelbundna värkar och ont i ryggen och mått väldigt illa. Får se... det kanske är på gång. Men jag vågar inte hoppas för mycket!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se