Alla inlägg under augusti 2008

Av bambi - 24 augusti 2008 18:57

Under eftermiddagen så har jag legat i soffan och tittat på repriser av Project Runway och haft lite småont i magen och ryggen. Låg en stund med det underbara vetebältet. Under senaste timmen så har jag fått liiite mer ont... men det håller i sig i allafall och det känns som ett gott tecken.


Telefonsamtal under dagen om "har det inte hänt nåt än" känns lite jobbiga... börjar fundera på om vi ska sluta svara i telefon. Nejdå, jag vet att folk menar bara väl... men det känns lite som om det är mitt fel att det inte har hänt nåt... känns nästan skamset att säga "nej, ingen bebis har ploppat ut än".


Ikväll blir det bakad potatis framför tv:n... hoppas att jag får sova ordentligt i natt. Känns som om jag inte har sovit på flera veckor...

ANNONS
Av bambi - 24 augusti 2008 12:07

ONLY har öppnat en webbutik så nu har dom en massa fina öppningserbjudanden (se ovan). Det är även fri frakt till sista september!


ONLY har en hel del riktigt snygga jeans! Som jag har skrivit tidigare så saknar jag verkligen att kunna ha jeans! Jag älskar jeans (kolla gärna in min kategori Jeans )

ANNONS
Av bambi - 24 augusti 2008 11:14

Idag så har jag gått över tiden med 2 dagar. Men egentligen så var idag, den 24:e, först BF-datumet vi fick (då man räknar från sista mens).

Om han kommer på fredag, den 29:e, så kommer han på min sambos mormors 90-års dag! Och majoriteten av er läsare tror att han ska titta ut mellan 25-31 augusti enligt omröstningen. Så vi får väl se....


Idag ska jag på akupunktur igen. Det ska bli skönt eftersom det var väldigt avslappnande!


Eftersom Chokladfabriken har stängt på söndagar så blev det inga praliner idag, så då fick jag 4 trisslotter istället. Jag skrapade dom under frukosten och jag vann på 3 utav dom! 150 kronor totalt... men ändå! Vinst på 3 av 4 lotter! Det kanske är min turdag idag och lillen tittar ut? :)

Av bambi - 23 augusti 2008 11:34

Jag bloggar så sent eftersom jag sover så otroligt dåligt om nätterna. Jag går upp 2-4 gånger varje natt för att kissa (det ska bli så skönt att slippa det, jag brukar aldrig gå upp på natten och kissa annars). Sen så har jag svårt att hitta nån bekväm ställning och det är jobbigt/svårt att vända sig..osv.. Det är inte många timmar jag sover ordentligt varje natt.


Jag och älsklingen pratade imorse om att vi skulle göra nåt för att underlätta dom här dagarna som vi går över. Det känns nämligen väldigt psykiskt jobbigt, jag grät både igår natt och imorse för det känns som om han aldrig kommer ut. Mitt förslag var att jag skulle få ett Odd Molly-plagg för varje dag som jag går över, då skulle jag inte alls tycka att det var jobbigt! :)   Men det skulle kunna kosta en smärre förmögenhet, så istället blir det en påse chokladpraliner från Chokladfabriken varje dag... lite snällare mot plånboken och så blir man glad av choklad!

Av bambi - 22 augusti 2008 20:25

Jag har inte bloggat på en stund eftersom det har inte funnit så mycket att blogga om... händer inte så mycket konkret. Inga konkreta värkar eller så... bara lite sammandragningar och ont i ryggen...

Av bambi - 22 augusti 2008 16:15

Nu gör det så ont i ryggen så att jag har värmt vetebältet och satt på mig det. Det var verkligen en bra investering, älskar det! Det är så skönt mot det onda och så luktar det lavendel!


Älsklingen har inte mått så bra idag, han känner sig lite sjuk och han har sovit nästan halva dagen så han hoppas att det inte är på gång riktigt än. Jag håller er uppdaterade!

Av bambi - 22 augusti 2008 14:28

... "nu är det verkligen på gång, jag är helt säker!"


Det har varit så många falsk larm den senaste tiden så nu när jag känner något så vågar jag knappt skriva det på bloggen eller säga det till sambon, familj och vänner. Men nu har jag suttit med lite "mensvärk" i en timme ungefär och lite småont i ryggen... men jag vågar inte hoppas för mycket. Samtidigt blir jag också lite rädd, tänk om det verkligen är på gång? Är jag redo? Var har min självsäkerhet tagit vägen?

Av bambi - 22 augusti 2008 13:14

Måste försöka tänka positivt i detta slutskede... detta ser jag fram emot att göra när jag inte har bebis i magen längre:


 • Att kunna ha jeans igen (åh, va jag saknar mina älskade jeans!)
 • Ta ett glas rött
 • Kunna böja mig ner och plocka upp saker utan problem
 • Ta en lååång promenad
 • Sova en hel natt utan att behöva gå upp och kissa (fast jag kanske inte får sova en hel natt av andra skäl...)
 • Äta brieost (saknar det massor, ska nog ta med mig brieost till BB och mumsa i mig så fort han ploppat ut!)
 • Sova på mage
 • Kunna raka benen själv
 • Slippa alla som stirrar på min mage (ja, folk stirrar verkligen på mig som om dom aldrig har sett en gravid kvinna förut!)
 • Rostbiff och äta lite blodigare köttbitar utan att oroa sig över att man har dödat sin bebis...
 • Att kunna kramas med älsklingen utan att ha en stor mage i vägen

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se