Alla inlägg under augusti 2008

Av bambi - 22 augusti 2008 12:29

Höst = tända en massa levande ljus!


Jag ska mysa en massa i höst med levande ljus, bebis och bra böcker. Jag önskar mig då en sån här ljuslykta som lyser upp vardagen med poetiska ord. Finns med olika texter och ord så som: "La vie en rose", "Diamonds are forever" - svart lykta med äkta swarovskikristaller, "Love" och "Light my fire".


Jag skulle gärna vilja ha en av varje! Dom kostar 299 kronor hos InneOnline.

ANNONS
Av bambi - 22 augusti 2008 10:47

BF idag! (BF = beräknad förlossning)


Det hände inte så mycket under natten, förutom att jag låg halvvaken och väntade på att nåt skulle hända. Men imorse så masserade och tryckte älsklingen på akupressurpunkterna och då fick jag flera sammandragningar (som nu har avtagit).


Så dagen kommer att bestå utav massage av akupressurpunkterna, hallonbladste, bloggande, läsning av andra bloggar, hänga på familjeliv, läsning i Påven Johanna av Donna Woolfolk Cross och tv-tittande.

ANNONS
Av bambi - 21 augusti 2008 20:13

Nu är jag hemkommen från akupunkturen! Det var första gången jag provade akupunktur och det var riktigt häftigt!


Jag kände när hon satte i vissa utav nålarna, vilket jag inte trodde... men det gjorde inte ont utan kändes bara. Vissa kändes även lite under tiden dom satt i. Jag fick nålar i pannan, huvudet, händerna, svanken, fötterna och smalbenet. Jag fick ligga med dom i 20 minuter och med en värmelampa mot svanken (låg på sidan).


Jag blev väldigt avslappnad och somnade nästan där en stund. Sambon var med så hon visade honom akupressurpunkter som han kan trycka på när vi är hemma, punkter på fötterna och benen.


Jag har känt ett par sammandragningar men inget ovanligt... Får se om det hjälper nåt, annars har jag en ny tid på söndag.

Av bambi - 21 augusti 2008 16:25

Ok, nu har jag fått tag i en av tjejerna som sysslar med akupunktur. Hon tyckte att jag skulle redan ha börjat med akupunktur i v.35 vilket dom gör i många andra länder i europa och då minskar chansen/risken att gå över tiden väldigt mycket. Men hon tyckte att det var väl "bättre sent än aldrig", så jag fick en tid idag 18.30! Men svindyrt var det... 500 kronor!

Får verkligen hoppas att det hjälper! Om inte annat så är det bra att ha provat eftersom jag vill kanske använda akupunktur som smärtlindring under förlossningen och då är det alltid bra att ha provat det innan så att man är lite van.


Här är föresten hennes hemsida, för den som är nyfiken!

Av bambi - 21 augusti 2008 16:08

Nu har vi varit hos barnmorskan och kollat blodtryck, mm. Allt såg bra ut, mitt blodtryck har gått ner till 130/85, så det var ju jättebra!


Jag har försökt ringa numrena för att beställa tid för akupunktur men jag får inget svar! Det ska bli kul att testa akupunktur och förhoppningsvis hjälper det också (att få igång förlossningen).


Lillen har bökat runt i magen, han tryckte så hårt neråt en gång så jag reflexmässigt ställde mig upp! Kändes verkligen som om han var på väg ut!

Av bambi - 21 augusti 2008 12:18

Mitt märkesberoende gäller även underkläder, men det brukar endast inhandlas under rea. T.ex när Nelly har rea så kan man hitta en massa fina märkestrosor till bra priser. Men nu har jag även hittat Uppercut som säljer märkeskläder och just nu har dom rea!


Trosorna på bilden är det rea på just nu, men det fanns mer! Dom har märken så som Armani, Björn Borg, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Svea, Diesel, Puma, mfl mfl. Mitt favoritmärke när det gäller underkläder är nog Frank Dandy, dom har så snygga och sköna boxertrosor!

Av bambi - 21 augusti 2008 11:38

Längtar så efter vår lille plutt. Känns som om det var evigheter sen vi gjorde ultraljud och 3d-ultraljudet (7 maj), men då fick vi se hur vår plutt ser ut. Det var en sån otrolig upplevelse, att få se sitt eget barn för första gången! Men nu vill jag se honom på riktigt och pussa och krama honom  :)


Det är så konstigt när han är så otroligt nära och jag känner honom hela tiden... men ändå är han så långt bort. Jag har ju inte ens sett honom på riktigt! Sån konstig känsla...


Längtar efter dig min son! Kan du inte komma ut nu så att jag får hålla om dig?

Av bambi - 21 augusti 2008 10:01

Ja, nu har man kommit fram till en endaste dag kvar till beräknad förlossning. En endaste! Nyss var det ju 100!


Så imorgon är han beräknad att titta ut. Inte känner jag mycket idag, bara lite ont i rygg och höfter. Får se om han passar tiden och det sätter igång ikväll eller om det blir att jag går över tiden. Jag har ju hela tiden trott att han skulle komma lite tidigare... men så fel jag hade!


Så enligt ultraljudet så ska han titta ut imorgon den 22:a men om man räknar enligt sista mens så blev det den 24:e, så det kanske blir nånstans mitt emellan?


Idag så ska vi i allafall till barnmorskan igen och kolla blodtryck och alla värden igen så att min havandeskapsförgiftning inte har blivit värre. Imorgon så ringer jag och bokar tid för akupunktur om inget har hänt!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se