Direktlänk till inlägg 1 september 2008

Tack till er alla!

Av bambi - 1 september 2008 19:53

Skoj att mitt besökarantal ökar så mycket på bloggen! Jag blir verkligen superglad att så många vill läsa min blogg. Över 16000 unika besökare på en månad är inte fy skam!


Tack till alla mina läsare! Ni är verkligen underbara! Jag och sambon brukar faktiskt prata om att jag har oerhört snälla läsare som bara skriver snälla saker till mig! Man kan ju ganska ofta läsa om andra bloggare som får en massa elaka kommentarer, men det händer mig väldigt sällan (typ en gång i halvåret eller nåt...). Det är jag väldigt glad och tacksam för!  :)

 
 
jossan

jossan

1 september 2008 20:04

jaaa men din blogg är ju så harmonisk :) vissa andra bloggar kan ju ibland vara lite "irriterande" och stötande, som att folk bara vill framhäva sig själva.. fast jag skulle aldrig skriva en elak kommentar till någon... men du ger ett seriöst och äkta intryck på din blogg, det är bland annat därför folk bara är snälla tror jag!

hoppas bebisen kommer nu snart!!!! varför går man längre över tiden i andra städer? är vi så stressade i sthlm så till och med ofödda bebisar stressar ut????

http://jossansnya.blogg.se

 
Ingen bild

Linda fd bakspegeln

1 september 2008 20:31

Det är väl VI som ska tacka dig egentligen för en fin,öppen och mångsidig blogg.

Du är varken ego eller självgod, utan en ödmjuk, smart tjej som är välutbildad och har många intressen. Du har ofta många bilder vilket jag gillar och skriver bra och varierat. Likaså svarar du ofta på kommentarer i din blogg-också något jag gillar.

Din graviditet är underbar och följa och jag saknar iofs kattinläggen som den djurälskare jag är men förstår ju det totala bebisruset och fokuseringen just nu (lustigt vore det ju annars det är ju megastort)

Du har en kanonblogg och jag tror du lär få ännu mera läsare ju längre tiden går. Din blogg är den enda jag följer slaviskt.
Så tack Bambi!

TILL BEBISEN I MAGEN:-Kom ut nuuuuuuuuuuuuu vi är sååå nyfikna och väntar så på dig!

Massor med peppkramar

 
Ingen bild

Cizzi

1 september 2008 21:12

Hittade hit via FL tror jag det var och har följt bloggen någon vecka utan att lämna nåt spår efter mig (Skäms på mej!!). Tycker att du har en oerhört öppen och mysig blogg och är nu oerhört nyfiken på när er lilla kille ska titta ut!
Tack för en bra blogg och hoppas att lill-killen snart tittar ut!

 
Grynisen

Grynisen

1 september 2008 21:44

WOW.... snacka om besökare :-) Där ligger jag i lä rejält!!!!

Men din blogg är trivsam att läsa, så det är väl därför jag och många andra återkommer!!!

Det är bara att gratulera :-)

http://grynisen.bloggagratis.se

 
penzeln

penzeln

2 september 2008 09:16

hejsan
hoppas att allt e okej med dig, här e det tisdag o jag har varit i trädgårn o fotat lite idag. ser ut att bli nice väder i allafall. Hoppas du o magen mår bra,kram o ha en bra dag!

http://www.penzel.bloggagratis.se

 
Misen

Misen

2 september 2008 09:56

Så späännande att din bebis snart ska komma, hoppas det sätter igång snart av sig självt så du slipper hela sätta-igång-processen. Jag såg också programmet igår och satt och grät floder... Har 9 veckor kvar till BF och känner mig redan lite spänd inför det. Stort lycka till med bebisen i magen!

http://homeostas.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards