Direktlänk till inlägg 3 september 2008

Iväg på överburenhetskontroll!

Av bambi - 3 september 2008 07:50

Igår kväll hade jag mensvärk och ont i ryggen, somnade runt 21:30. Vaknade sen runt midnatt och hade ganska smärtsamma värkar som höll i sig ganska länge men kom väldigt sällan (var 10:e minut). Vi vakna i ca tre timmar... somnade alltså vid 3 efter några alvedon och mackor. Sen när jag vaknade vid 7 imorse så var värkarna borta (som vanligt!).


Jag vågade förstås inte hoppas på att det var på riktigt... men bebisen var väldigt livlig och det kändes som om han var på väg ut och så gjorde värkarna relativt ont. Jag förstår inte varför värkarna lägger av så fort jag lyckas somna... för så här har det varit många gånger tidigare!


Nåja, idag ska vi iväg till Huddinge för överburenhetskontroll... vi är båda trötta som f-n efter natten... så det blir väl att sova middag när man kommer hem. Men dom varnade mig när jag ringde i måndags att kontrollen kan ta hela förmiddagen!

 
ANNONS
 
Frida och Pricken

Frida och Pricken

3 september 2008 09:29

Lycka till idag!

http://fridaochpricken.blogspot.com

 
Nina

Nina

3 september 2008 09:35

hoppas det går bra nu!

http://modesida.blogg.se

 
Therece

Therece

26 oktober 2008 12:54

du anar inte vad skönt det är att läsa din blogg! är så frustrerad och har gått över 11 dagar idag, värkarna sätter igång varjekväll med tio min emellan och sedan sommnar jag och allt bara dör ut... skönt att läsa om din erfarenhet! nu orkar jag vänta ett tag till! Tack.. /therece_82@hotmail.com

http://har ingen tyvärr

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se