Direktlänk till inlägg 6 september 2008

Äntligen hemma!!

Av bambi - 6 september 2008 20:20

Jag ser att sms-bloggningen inte funkade helt perfekt så jag får väl skriva om en del inlägg.


Som ni förstår så är jag hemma nu! Känns sååååååååå skönt! Jag tjatade till mig att få komma hem nu, det rä så trist att ligga på sjukhus.


Jag har fått 135 kommentarer! Det var en chock! Det kommer att ta en stund att läsa igenom alla, men jag blev väldigt glad att se att jag hade fått så många!


Vi mår alla jättebra. Lillen var lite gul, men inte så farligt... annars hade vi ju inte fått åka hem. Men han ska ammas var 3:e timme för att få bort det gula. Han är väldigt lugn och sover bara hela tiden... Barnmorskan stack honom i handen för att ta PUK-test och fick inte fram nå blod så hon höll på väldigt länge med den där nålen i hans hand men han sa inte ett ljud!


Jag förlorade som sagt mycket blod under förlossningen. Nästan 2 liter. Detta var på grund av att det tog lång tid tills moderkakan kom ut och detta gjorde att det tog också lång tid tills livmodern drog ihop sig. Det var lite kritiskt där ett tag och det kom in en massa folk, läkare, barnmorskor, undersköterskor, mfl. Dom pratade om att jag kanske till och med skulle behöva opereras. Men barnmorskan masserade och masserade min livmoder (så att det gjorde jävligt ont) och till slut drog den ihop sig. Jag fick 3 påsar med dropp, det var prat om att ge mig blod men det gick bra ändå. Så jag har varit lite svag och yr dom senaste dagarna och det var därför dom ville behålla mig en natt till... men nu mår jag bra är lite blek bara.


Jag behövde inte sys alls (vilket jag är superglad för!) och jag klarade mig med bara lustgas under förlossningen. Men ett tag där så fick jag panik under värkarna och tänkte "detta klarar jag aldrig" och funderade på att säga till om EDA men jag sa aldrig nåt om det. Förlossningen tog knappt 7 timmar från det att värkarna kom igång tills han var ute!


Det känns jätteskönt att vara hemma och det var så härligt att komma innanför dörren här med lillplutten!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda fd bakspegeln

6 september 2008 21:36

Åh vad skönt att ni är hemma nu:) måste kännas härligt! Sedan fattar jag att det är grymt skönt att ej behöva sys-det trodde jag i stort sett alla behövde. Han är jättefin och bilden på din sambo och lillen är grymt fin. Vad ska han heta mån tro?

 
Sandra

Sandra

6 september 2008 21:55

Hej!
Vill bara säga grattis till den nya familjemedlemmen! Han är jättesöt. Har följt din blogg ett tag och väntat på att få se honom!
Ha det bra
/Sandr Trankell, f.d mentorselev

http://blacklittlespots.blogspot.com

 
sojf

sojf

6 september 2008 22:07

Vad skönt att höra att du mår bra, och lillen också förstås! Han är så otroligt fin, jag tror visst att han har fått din näsa? All lycka! /sofie

http://sojf.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Cizzi

6 september 2008 22:50

Grattis till lillkillen!

 
Ingen bild

a-k

6 september 2008 23:32

Skönt att det gick så bra. Grattis till den lille, ta väl hand om varann nu. :)

 
Ingen bild

Bodil

7 september 2008 09:17

Gratulerar! Vilken fin liten krabat som kommit till er. Jag önskar er all lycka till och hoppas att jag snart får se honom. Jag har visat ditt MMS för hela jobbet och vi är alla överens om att han är ovanligt fin och att han liknar dig ;-) Alla hälsar.

Kramar till er alla tre(!)

 
Nina

Nina

7 september 2008 11:00

så skönt för dig att komma hem!
vad tyckte du om huddinge då rent allmänt?
ja funtar nämligen på att byta sjukhus. vill inte ha sös..
stora lyckoönskningaR!!:D

http://modesida.blogg.se

 
Linda

Linda

7 september 2008 11:16

Stooort grattis!! Va skönt att allt gick bra. Han är så himla fin!!!
Nu kan man slappna av o behöver inte kolla din blogg i tid o otid för att se om det blitt nå´t. :D
Känner dig inte men har lyckats engagera mig ändå..
Kram/ Linda

http://linda-andersson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se