Direktlänk till inlägg 12 september 2008

Mjölkstockning

Av bambi - 12 september 2008 16:03

Igår kväll fick jag feberfrossa och under natten har jag frusit och svettats om vartannat. Nu när jag har legat i sängen hela dagen och ammat så känns det lite bättre. Men nu ska jag fortsätta och vila.

 
ANNONS
 
Nina

Nina

12 september 2008 16:08

ja undrade vart du hade tagit vägen..
krya på dig!

http://modesida.blogg.se

 
ugglan

ugglan

12 september 2008 16:38

Stackare!!!! Vad bra att du ammar när du har ont, det är det enda rätta MEN, det gör såååå ont!!! Hoppas det blir bra nu.
Kram Ugglan

http://ugglan.bloggagratis.se

 
Sofi

Sofi

12 september 2008 17:23

Oj, va jobbigt.. amma på :) och det vet du kanske redan men duscha varmt på så kan det också hjälpa till att få det att släppa, i alla fall om det blir hårt och spänt.

http://sofin.wordpress.com

 
Ingen bild

Malin

12 september 2008 18:55

Det är inte mjölkstockning?

 
trollpackan

trollpackan

13 september 2008 06:50

Hoppas att du mår bättre nu!
Han suger ordentligt? Min äldsta sög med tungan i gommen så hon fick inte i sig något fast vi trodde att hon åt. Efter en vecka och mycket kontakt med bvc så åkte vi på eget bevåg in till St.Göran som var barnsjukhus då, för jag tyckte att hon var så gul. De konstaterade att hon hade gulsot och att hon inte fick i sig mat trots att bvc sa att allt var ok...de lade in oss, och hon fick lära sig att suga på rätt sätt och de kollade henne för att hon hade så högt bilirubin att de tänkte göra en blodtransfusion, men så fort hon började att äta rätt så gick det sakta neråt och vi slapp det.
Oj! Blev en lång kommentar det här;)
kramen

http://trollpackan

 
Dockmamman

Dockmamman

13 september 2008 11:58

Var försiktig med att få värre med mjölkstockningen, fick mjölkstockning min dotter var 8 månader...

Jag var ute och pimplade och jag ammade min dotter när vi satt ute...
På skärtorsdagen när jag å min vännina skulle iväg å köpa påskgodis så blev jag så akut sjuk på affären så jag fick sätta mig på en stol medans vänninan handlade, hon körde hem mig och jag kastade mig i soffan med 40 graders feber och ont i höger bröst...
när jag tog av mig bh:n så var brösten alldeles stenhårt och blårött och när jag prövade pumpa ur så kom det var så vi fick ringa akuten och det blev genast antibiotika...

Så var försiktig/Kramar

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se