Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Min första utflykt ensam med Zack

Av bambi - 15 september 2008 17:00

Min första utflykt ensam med Zack gick jättebra! Verkligen jättebra!

Och då var han vaken under hela tiden också. Det är ju jätteenkelt att gå ut om barnet sover hela tiden, men han var vaken och lyssnade nyfiket på allt som hände runtomkring. Vi gick ett café här i närheten och jag tog en ceasarsallad. När jag hade ätit klart så tog jag upp honom så han fick sitta i knäet och titta. Han var så duktig och gnällde ingenting medans vi var ute.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisa

16 september 2008 09:10

Oj, det var inte illa! Första månaden med min dotter var det inte ens att tänka på att komma utanför dörren... Hon var inte vaken och nöjd, och smidigt var det bara när hon sov. Visserligen var det mitten av juli, och jobbigare med värmen och solen och allt, men näe, det fanns inte på världskartan.
Så grattis, vad skönt för dig att allt går så bra, njut ordentligt av mammaledigheten och Zack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se