Direktlänk till inlägg 15 september 2008

Juno & Humor från TV4

Av bambi - 15 september 2008 18:38

Det kändes som om man var tvungen att se Juno när man precis själv har varit i samma situation som henne. Den var rolig, men inte så rolig som jag trodde att den skulle vara (alla säger ju att den såååå rolig).


Det kändes lite overkligt att hon var så bestämd att hon inte skulle behålla barnet (alltså adoptera bort det). Jag tänker mig bara att alla som blir gravida funderar väl ett tag på att behålla barnet, eller?


Älsklingen tyckte inte alls om filmen och tyckte bara att Juno var dryg och att dialogen kändes fejk. Riktigt så kritiskt är inte jag till filmen, men den får en 2:a av 5 utav mig.


Sen så hyrde vi även Humor från TV4, som består utav en massa klipp från olika humorprogram. Dom flesta klippen hade man redan sett, men det kan ju vara skoj att se igen. Jag gillar inte sport och är därför ingen fan utav Time Out, så dom klippen gillade jag inte.


Men det var en okej blandning och det var helt okej tidsfördriv men det är absolut ingen dvd som jag skulle köpa. Det räcker att hyra den och se den en gång. Jag ger den en 3:a utav 5.


CDON har fortfarande sitt superbra erbjudande där man får hyra obegränsat med film i en månad för bara 49 kronor. Erbjudandet går endast att nå via denna länk (kostar 99 kronor annars om man inte går via länken).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se