Direktlänk till inlägg 18 september 2008

Rec

Av bambi - 18 september 2008 13:03

Vi har precis kollat på filmen Rec, som är en spansk skräckfilm. Den handlar om ett spanskt tv-team som följer några brandmän under ett pass. Brandmännen får ett larm om att en person är inlåst i sin lägenhet, men när dom kommer dit så händer det en massa läskiga saker!


Det var en ganska så läskig film, den skulle nog vara riktigt läskig att se när det är mörkt ute! Den påminner väl lite om Blair Witch Projekt, men i modern tappning med äckliga och verklighetstrogna effekter. Jag ger den en stark 3:a av 5.


Kika gärna på mina andra filmrecensioner.

 
ANNONS
 
Helena

Helena

18 september 2008 13:51

Åh jag som älskar skräck... det där låter som min kopp te :-)
kram

http://leetaah.wordpress.com

 
Emma

Emma

18 september 2008 20:01

Jag tycker också att den får en stark 3a, slutet däremot var bland det äckligaste/läskigaste jag sett på väldigt länge! Usch! På ett bra sätt dock :P

http://elkurr.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se