Direktlänk till inlägg 22 september 2008

Vi överlevde!

Av bambi - 22 september 2008 16:56

Första dagen ensam med sötnosen har gått bra. Jag gick ju upp runt kl. 10, sen var det dusch och frukost. Sen amning och sen en lätt lunch. Sen amning igen och sen låg vi och vilade lite båda två.


Efter vilostunden så var det mer amning och sen så tog jag med lillplutten och begav mig till ICA och handlade lite mat till ikväll (tänkte att vi skulle göra hemmagjord pizza).


Efter den korta promenaden till ICA så la jag ner lillplutten i spjälsängen och där slocknade han, som ni ser på bilden. Älsklingen ringde för 20 minuter sen och sa att han skulle komma hem tidigare... skönt att både jag och min son överlevde denna dag! ;)

 
ANNONS
 
bantarbritta

bantarbritta

22 september 2008 17:08

Vilken liten goding!

Såg i ett tidigare inlägg att du verkar gilla både doftljus och te. Kika gärna in på min blogg och delta i mina TVÅ tävlingar vardagslyx-kit. :)

http://bantarbritta.blogg.se

 
trollpackan

trollpackan

22 september 2008 21:35

Tror du fixar det där galant;)
kramen

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se