Direktlänk till inlägg 27 september 2008

Här är vi trötta!

Av bambi - 27 september 2008 13:37

Idag är vi alla väldigt trötta här hemma. Jag somnade vid 23 igår kväll, sen vaknade lillplutten vid 04 så jag ammade honom. När jag skulle lägga tillbaka honom i hans säng så vaknade han, så jag ammade lite till... och så där höll det på till klockan 7 imorse. Då var jag så trött efter 3 timmars amning att jag väckte älsklingen. Han gick ut med lillen och la sig i soffan och gav honom lite ersättning (eftersom han verkade fortfarande vara hungrig) så att jag fick sova lite. Klockan 11 kom dom och la sig i sovrummet igen (och då hade plutten inte sovit nånting)... och då ammade jag lite till... till slut somnade plutten vid 12.30 och har sovit sen dess. Men han har varit vaken väldigt länge, förstår inte riktigt varför... han brukar inte ha några problem med att sova.


23 dagar gammal är vår lilla älskling... va dagarna går fort! Nu väntar vi mest på att han ska börja le! Dom börjar ju le vid 1-2 månaders ålder... Jag längtar massor efter att få se honom le och skratta! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se