Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Odd Molly jacka och sjal

Av bambi - 28 september 2008 18:22

Det blev en höst/vinterjacka och en sjal från Odd Molly. Jag utnyttjade min 20% rabatt på Åhlens City så jackan kostade bara 2400 kr! Jackan är supermysig och varm, jag är väldigt nöjd med mitt köp! Den har väldigt många fina detaljer (som vanligt med Odd Mollys kläder). Fodret går även att ta loss, så den går att använda i vår också.


Sjalen har jag tittat länge på, det blir en bra färgklick och så verkar den så varm och mysig. Den är gjord av 80% ull. Den är nog användbar om jag ska amma ute, så kan jag använda den för att täcka över lite...


Båda är från Odd Mollys höstkolelktion Maestress Sélectif.

 
ANNONS
 
Amistres

Amistres

27 oktober 2008 17:57

Den jackan såg mycket snyggare ut på dig än vad den ser ut på hemsidan eller på Tradera. Jag tycker det ser ut som mammakläder men på dig var det supersnyggt!

http://www.metrobloggen.se/amistres

 
Ingen bild

sara

30 oktober 2008 17:11

super snygg jacka och den sitter jätte fint på dig.

undrar om storleken är liten eller stor i storleken jämfört med vad du har i kläder annars.

vill själv köpa en men hittar inte i storlek 0 så funderar på om en 1 skulle funka om man har 34.

 
bambi

bambi

30 oktober 2008 18:04

sara: Jag har en storlek större än annars på jackan så storlek 1 blir nog bra på dig! :)

http://bambi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

sara

30 oktober 2008 18:11

Tack för ditt svar!

Brukar kika in här lite då och då, kul sida.

Så många fina Molly kläder du har.

tack igen för ditt snabba svar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se