Direktlänk till inlägg 29 september 2008

Höstpromenad

Av bambi - 29 september 2008 15:18

Jag och plutten tog en promenad i detta fina höstväder. Det känns inte så tråkigt att vara föräldrarledig när det är sånt här väder!


Förut så fick jag några frågor om vår barnvagn. Vi beställde den från England. Först hade vi tänkt att köpa en Teutonia Fun eftersom den hade alla funktioner som vi ville ha (t.ex. svängbara framhjul). Men den kostar ju nästan 8000 kr, men så fick vi tipset om denna vagn som har samma funktioner med kostade bara 1700 kr med frakt från England.


Det enda negativa med vagnen är att den är så tråkig. Hatar svarta barnvagnar! Men vi hade då tänkt köpa en färgglad mjuklift för att pigga upp vagnen. Vi hittade en bra mjuklift från Phil & Ted som passade vagnen bra, men tyvärr var den slut i färgen röd (som jag ville ha) så det blev en grå. Blää... supertrist... men det kan väl vara värt att ha en tråkig barnvagn när man har sparat 6000 kr.


Men annars så är barnvagnen alltså toppen (än så länge)! Den är lätt att köra (man kan lätt köra den med en hand), det är lätt att komma på bussar med den... osv... Jag skulle kunna önska mig en större korg under vagnen... men den är liten och smidig och jag skulle verkligen rekommendera den!


Vi köpte vagnen via denna sajt.


 
ANNONS
 
julia

julia

29 september 2008 17:59

jag tycker du piffat upp vagnen fint med den fina skötväskan! sen kan man ju ha färgglada lakan och precis som du säger, en fin filt... synd att den röda var slut... kram

http://struntsnack.blogspot.com

 
Ingen bild

a-k

29 september 2008 18:04

Tycker inte heller den ser tråkig ut. Små detaljer kan göra stor förändring.

 
Kisse

Kisse

29 september 2008 19:26

Måste ju tyvärr säga att jag inte håller med dig om vagnen... ligg delen har vi varit nöjd med det lilla vi använd den MEN bromsen gick sönder på våran redan första veckan och fast vi blev lovade en ny kom det aldrig någon dessutom har våran sittdel gått sönder så dte inte går att ändra lägena på utan blir endast liggande, vi ska dock få tillbaka våra pengar för den MEN vagnen kan vi ju inte använda så jag är ledsen att behöva säga att jag tycker den var skit dålig, hemskt synd då jag tycker den är sten tuff, lätt och smidig. Dock tycker jag inte den är vidare lätt att styra med bara en hand... men vi fick väll MÅNDAGS exemplaret :(

http://kissegirl.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

29 september 2008 20:00

Kisse: Va tråkigt att ni har haft så mycket krångel med er vagn! Jag hoppas att ni får tillbaka pengarna snart!

http://bambi.bloggagratis.se

 
penzel`ns FAMILJELIV

penzel`ns FAMILJELIV

30 september 2008 08:51

ser bra Ut!

http://www.penzel.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se