Alla inlägg under september 2008

Av bambi - 14 september 2008 14:30

Nu har jag suttit ett bra tag och ordnat lite bland inläggen i bloggen. så nu finns det två nya kategorier:


  • Graviditet & förlossning - Där finns alla inlägg från början av min graviditet ända fram till förlossningen. Jag har skrivit mycket om hur jag har mått under graviditeten och mina tankar och känslor under graviditeten. Det finns även en del inlägg om bebis-prylarna som vi köpte inför Zacks ankomst och så finns det en film då Zack hickar i min mage. En del mag-bilder finns också!

  • Zack [0-1 mån] - Bilder och inlägg om Zacks första månad utanför magen, det har inte hunnit bli så många inlägg ännu då han bara är 10 dagar gammal.
ANNONS
Av bambi - 14 september 2008 12:18

Vägde mig imorse, jag har ca 10 kg kvar till min startvikt! Jag gick upp +20 kg under graviditeten. Jag vet inte exakt, eftersom jag slutade väga mig efter jag hade gått upp 20 kg (och det var ett par veckor innan förlossningen) så det var nog säkert ett par kilo till. Så jag har gått ner +10 kg på 10 dagar... det är inte fy skam! Men jag tror att jag hade samlat på mig väldigt mycket vätska, var ganska svullen (vilket är superskönt att inte vara längre!).


Så det är bara att sätta igång med barnvagnspromenaderna så hoppas jag att resterande 10 kg snart är borta också!

ANNONS
Av bambi - 13 september 2008 20:46

Oj, jag läser om en förlossning som "bara" tog 36 timmar. Hon blev också igångsatt (på SÖS), så det känns som att jag hade tur att min förlossning bara tog 7 timmar...

Av bambi - 13 september 2008 20:35

Jag är sugen på att beställa en sån här barnvagnsmobil. Man komponerar ihop sina egna velourbokstäver och figurer. Varje bokstav/figur kostar 50 kr, så det är tur att Zack har ett kort namn! Men det känns lite roligare än sånna där reg-skyltar som alla har till sina barnvagnar, plus att bebisen kan tycka att det är kul!

Finns att köpa här.

Av bambi - 13 september 2008 17:19

Idag var hon som vi ska byta lägenhet med här och tittade på vår lägenhet igen. Det lät som om hon hade bestämt sig för att hon vill byta.

Jag har lite seperationsångest eftersom jag älskar vår lägenhet. Men den är ju bara en 2,5:a på 76 kvm och det skulle ju vara bra om lillplutten fick ett eget rum. Hennes lägenhet är en 3:a på 90 kvm. Hyran är nästan densamma, så det är ju egentligen inget dumt byte... men jag trivs ju så bra här! Och så är det ju så jobbigt att flytta... men nån gång kommer vi ändå behöva flytta...

Av bambi - 13 september 2008 14:21

Mår bättre idag, inte lika hög feber. Lillen ville bara ha mat en gång under natten, så jag har fått sovit mycket. Han har börjat vara vaken mer om dagarna, vilket är skoj. Hoppas att det fortsätter så här, att han vaken om dagarna och sover. Vi tycker redan att han utvecklas en del, t.ex så håller han upp sitt huvud längre och längre stunder.


Vi tycker verkligen att det går bättre och bättre för varje dag, vi har lärt oss tyda hans signaler mer och mer vilket är skönt!


Nu blir det lite kina-mat! *mums*

Av bambi - 12 september 2008 16:03

Igår kväll fick jag feberfrossa och under natten har jag frusit och svettats om vartannat. Nu när jag har legat i sängen hela dagen och ammat så känns det lite bättre. Men nu ska jag fortsätta och vila.

Av bambi - 11 september 2008 10:31

Idag kom papprena från Skatteverket med Zacks personnummer och så blanketter som ska fyllas i om namn. Jag är fortfarande tveksam till andranamnet Mats... eftersom det inte passar så bra med Zack, vilket är synd eftersom han är så lik sin farfar Mats. Vi diskuterade ju även om han skulle heta Vincent, så det kanske blir hans andranamn. Älsklingen har även sagt att han behöver ju inte ha nåt andranamn... det räcker väl med Zack + efternamn?

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se