Alla inlägg under september 2008

Av bambi - 11 september 2008 09:20

Igår så blev det lite ost och kex (åh, va jag har saknat brieost och taleggio) och så blev det mousserande vin framför Idol. Vi fick en flaska på BB av sambons föräldrar. Så vi satt igår kväll och skålade för att vi har överlevt första veckan som föräldrar. Jag fick dock bara i mig halva glaset, så det var inga mängder (moralpredikningar undanbedes, tack). Men det var trevligt att få äta och dricka sånt som har varit förbjudet i nio månader. Codorníu hette det mousserande vinet och var riktigt gott... inte så torrt.

ANNONS
Av bambi - 11 september 2008 09:09

Denna natt så arbetade vi i skift.


Jag ammade vid 22 sen gick jag och la mig. Jag hade då pumpat ut lite mjölk under dagen så älsklingen matade honom och kom och la sig med honom vid 02.30 då han var hungrig igen. Så jag ammade honom då, men han ville aldrig sluta snutta. Jag försökte ta bort honom efter en timme (alltså 03.30) men nej... det fick jag inte... han låg ytterligare en timme. Till slut så kom jag på att han nog använder mig som mänsklig napp, för ingen unge kan väl behöva amma i över 2 timmar?


Så jag provade att ge honom napp (men man vill ju inte börja för tidigt med napp) och till slut somnade han bredvid mig. Jag vågade inte flytta på honom när han äntligen hade somnat så jag låg inte så bekvämt, men det gick att sova i allafall. Jag vaknade vid 07.30 och ammade igen, låg kvar en stund och sov. Gick upp för en halvtimme sen. Älsklingen får fortsätta och sova... Det funkade ju ganska så bra att dela upp natten i skift, förutom att jag blev en mänsklig napp där mitt i natten. Jag fick i allafall sova många timmar, så jag känner mig utvilad.

ANNONS
Av bambi - 10 september 2008 18:03

Marc Jacobs har lanserat tre fruktfräschingar i Splash-serien: Pear, Basil och Grapefruit. Jag blir verkligen sugen på att bege mig till NK och sniffa på dessa. Ser dom inte härliga ut?

Av bambi - 10 september 2008 12:27

Igår tog vi en promenad till Åhlens med lillen. Där inhandlades bland annat min favorit mascara Helena Rubinsteins Spectacular Mascara. Den är underbar!


Och så blev det vax. Nu när jag äntligen kan vaxa benen igen! Tänk att man kan längta efter nåt så smärtsamt! :)

Av bambi - 10 september 2008 11:02

Vi har sovit till nyss... somnade vid 2.30 och har ammat en gång däremellan sen bara sovit och sovit. Lillplutten har svårt att somna på nätterna, han verkar vara hungrig även fast jag nyss ammat honom. Han ligger och smackar med läpparna och gnyr... så vi börjar undra om han får i sig tillräckligt på kvällen. Stackars hungriga lillplutt!


Jag ska läsa en massa i Amningsboken av Kristin Svensson idag och se om vi kan få några tips och råd. Annars kanske ringa BB eller amningsakuten.


Han ökade ju i allafall i vikt senaste gången han vägdes (bara 7 gram men ändå...), så han svälter i allafall inte. Han ska vägas imorgon igen så vi får se om han fortsätter att öka. Han ligger fortfarande och sover i sängen, tog precis bilden här ovan!

Av bambi - 9 september 2008 19:59

Hela familjen sov lite middag nu på eftermiddagen, det var skönt!

Nu blir det Top Model och Om en pojke.

Av bambi - 9 september 2008 12:28

Det var ju verkligen länge sen det blev en dagens outfit... 


Grön top från Ichi.

Mammajeans från H&M.

Mage fem dagar efter förlossningen.


Zack har på sig en giraffbody (vet ej märket) liggandes på en Alfons Åberg filt  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se