Alla inlägg under september 2008

Av bambi - 28 september 2008 18:54

Godislandet på Folkungagatan har nåt så underbart som Anthon Berg praliner på lösvikt. Dom vita "snöbollarna" är väldigt goda, innehåller marsipan och mörk choklad!


Kika gärna i kategorin Choklad för fler inlägg om choklad!

ANNONS
Av bambi - 28 september 2008 18:22

Det blev en höst/vinterjacka och en sjal från Odd Molly. Jag utnyttjade min 20% rabatt på Åhlens City så jackan kostade bara 2400 kr! Jackan är supermysig och varm, jag är väldigt nöjd med mitt köp! Den har väldigt många fina detaljer (som vanligt med Odd Mollys kläder). Fodret går även att ta loss, så den går att använda i vår också.


Sjalen har jag tittat länge på, det blir en bra färgklick och så verkar den så varm och mysig. Den är gjord av 80% ull. Den är nog användbar om jag ska amma ute, så kan jag använda den för att täcka över lite...


Båda är från Odd Mollys höstkolelktion Maestress Sélectif.

ANNONS
Av bambi - 28 september 2008 13:02

Idag ska vi göra stan. Jag har en rabattkupong på 20% rabatt hos Åhlens som går ut idag så vi tänkte dra till Åhlens City. Jag har även hört att Åhlens City har ett amningsrum, så det är ju toppen! Sen kanske äta lite tapas, det är så otroligt gott!

Av bambi - 27 september 2008 16:06

Usch, jag tänkte på hur mycket tid detta med amning tar. Jag ammar ju honom 8-12 gånger per dygn, vilket blir ca 6-8 timmar per dygn som går åt bara till amning. Det är ju ett heltidsjobb! Bara att sitta och amma!

Men jag gör ju lite annat samtidigt, kollar på tv, sitter vid datorn, läser, etc... Men dom säger ju att det blir bättre, att bebisen lär sig att äta effektivare så till slut så kanske han ammar 10-20 minuter per gång istället.

Av bambi - 27 september 2008 15:33

Ikväll så hoppas jag på att några av våra vänner kommer över och dricker vin och ser på film med oss. Jag känner verkligen att jag har social abstinens, jag behöver umgås med några vuxna och gärna inte prata bebis...


Jag ska straxt gå iväg och handla på ICA utan bebis! Det kommer att vara längsta stunden jag har varit ifrån lilleplutt! Vi har verkligen suttit ihop ända sen han föddes... men det gör inget eftersom han är så söt!

Av bambi - 27 september 2008 15:26

Jag kom på en sak... jag fick en kommentar för ett par veckor sen från nån på VeckoRevyn som ville kontakta mig men min mailadress står ingenstans på bloggen. Jag kontaktade VeckoRevyn men har inte fått nåt svar... tänk om mailet inte kom fram... jag undrar lite vad dom ville... *nyfiken*

Av bambi - 27 september 2008 13:37

Idag är vi alla väldigt trötta här hemma. Jag somnade vid 23 igår kväll, sen vaknade lillplutten vid 04 så jag ammade honom. När jag skulle lägga tillbaka honom i hans säng så vaknade han, så jag ammade lite till... och så där höll det på till klockan 7 imorse. Då var jag så trött efter 3 timmars amning att jag väckte älsklingen. Han gick ut med lillen och la sig i soffan och gav honom lite ersättning (eftersom han verkade fortfarande vara hungrig) så att jag fick sova lite. Klockan 11 kom dom och la sig i sovrummet igen (och då hade plutten inte sovit nånting)... och då ammade jag lite till... till slut somnade plutten vid 12.30 och har sovit sen dess. Men han har varit vaken väldigt länge, förstår inte riktigt varför... han brukar inte ha några problem med att sova.


23 dagar gammal är vår lilla älskling... va dagarna går fort! Nu väntar vi mest på att han ska börja le! Dom börjar ju le vid 1-2 månaders ålder... Jag längtar massor efter att få se honom le och skratta! :)

Av bambi - 26 september 2008 14:42

Vi såg på Disturbia igår som vi hyrde via CDON. Den var riktigt bra! Den handlar om en kille vars pappa dör i en bilolycka (medans sonen kör). Killen slår till en av sina lärare då läraren nämner hans pappa. Det blir rättegång och killen får fotboja som straff och får alltså inte lämna hemmet.


Killen börjar få tråkigt efter ett tag av att bara vara hemma så han börjar spionera på sina grannar. Han upptäcker då att en av hans grannar kanske är en mördare. En väldigt spännande film (även fast det kanske inte låter som det). Jag ger den en 4:a av 5.


Kika gärna på mina andra filmrecensioner.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se