Alla inlägg under september 2008

Av bambi - 25 september 2008 17:56

Jag vann dessa fina örhängen i en tävling i Elinas blogg!


Jag är sällan med i tävlingar på bloggar... och har aldrig vunnit nån... så det är ju skoj att vinna dessa fina örhängen! Tusen tack! :)

ANNONS
Av bambi - 25 september 2008 16:14

Lillplutten somnade för en stund sen i sin pappas famn. Han ser så smart ut när han sover med munnen öppen så där. Borde han inte bli torr i munnen?? Hur kan han sova så där?

ANNONS
Av bambi - 25 september 2008 14:06

Nu är vi hemma igen efter att ha hälsat på på jobbet. Vi kunde inte stanna så länge eftersom lillen blev hungrig. Men jag hann hälsa på alla som var där och några elever hann hålla i honom. Men nu är jag förstås orolig över alla baciller som finns på en gymnasieskola. Jag tittade även argt på alla på tunnelbana/buss som hostade eller nös i närheten av barnvagnen. Jag hoppas att lillplutten klarar sig från att bli sjuk ett tag i allafall. Men jag hörde på Nyhetsmorgon av en barnläkare att barn är förkylda ca 8 gånger per år, vilket blir en gång i månaden om man räknar bort sommarmånaderna.


Lillplutten fick jättefina kläder av mina jobbarkompisar (bilder kommer sen). Tack tack! Jag hade köpt med en vetelängd, hade tänkt stanna och fika... men vi hann inte som sagt. Han började gnälla lite grann och visa att han var hungrig så vi begav oss till Kista Galleria som är i närheten för där har dom nåt så bra som ett amningsrum. Jag är inte riktigt bekväm att amma vart som helst, men amningsrummet var mysigt med fåtöljer och Nalle Puh bilder. Det är även avskilt och tyst och dom som inte vill se en ammande mamma slipper det. Jag måste ta reda på vilka fler gallerior som har amningsrum för det är verkligen toppen!

Av bambi - 24 september 2008 17:52

Klockan 20 så är det en massa bra på tv... hur ska man kunna välja? Uppdrag Granskning, Top Model, Idol och Simpsons. Det blir nog Idol i slutändan... det blir det alltid.


Klockan 21.30 så är det Carin 21:30, ett program som faktiskt brukar vara bra! Ikväll handlar det om: Vi vill gärna unna oss det goda i livet det är vi värda men så fort vi har gjort det så måste vi kompensera genom att späka oss, banta och träna. När vi sedan varit duktiga vill vi belöna oss igen. Vad är det som får oss att springa runt i detta ekorrhjul av frosseri och späkelse? Får vi en högre livskvalitet genom att unna oss rejält och sedan hålla igen, eller vore det bättre att vara måttfull hela tiden?


Gästar gör min favorit receptboks-författare Leila Lindholm. Jag ångrar inte en sekund att jag köpte hennes underbara bok "A piece of cake". Alla borde äga den, den är underbar!

Av bambi - 24 september 2008 14:40

När sötnosen föddes så fick vi ett presentkort på en kryssning med Viking Line utav svärföräldrarna. Presentkortet är giligt i 3 månader. Men kan man ta med den lille på en kryssning? Finns det hytter med plats för barnvagn och med skötbord? Hur gör man vid buffén, har för mig att det är ganska trångt mellan borden där. Eller ska man fixa barnvakt åt en sån liten?


Jag ska nog ringa Viking Line och undersöka om det funkar att ta med sig lillkillen...

Av bambi - 24 september 2008 12:01

Idag är det Alfons pyjamas och rosa strumpor som gäller. Fint matchat  :)


Ser ni föresten va långa fingrar lillen har? Vet inte vart han har fått det ifrån... men det är flera som säger att han blir nog pianist.


Idag händer inte så mycket... vi skulle ha fått besök av BVC men vi sköt upp det eftersom älsklingen inte kunde vara med idag och han ville vara med när BVC kommer hit.


Imorgon tänkte jag däremot åka och hälsa på jobbet. Det blir en ordentlig utflykt alltså... så det gäller att planera lite med amning och blöjbyten och sånt.

Av bambi - 23 september 2008 17:17

Tittade in på Monki idag och tittade en massa snygga tees för 100 kr och även koftor i snygga färger för 300 kr. Jag gillar att Monki inte håller på och larvar sig med priser som 99,90, utan där kostar en tee 100 kr... det är ju ändå det man betalar...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se