Alla inlägg under september 2008

Av bambi - 23 september 2008 15:56

Det damp ner en avi i brevlådan idag... jag hade ingen aning om vem paketet var ifrån så jag var supernyfiken och vi begav oss iväg för att hämta ut paketet. Vi passade på att även ta en promenad till Skrapan där jag kollade lite på Odd Molly-kläder på ETC och tittade på alla snygga toppar Monki hade.


Väl hemma så fick lillen och jag lite mat i oss. Paketet var från söta Stina! Dom som snart ska komma och hälsa på, så jag blev jätteförvånad och glad förstås! Alltid roligt att få paket! I paketet fanns en randig body, randig mössa, svarta byxor och en liten traktor. Superfint! Men stort! Det är i storlek 4-6 månader och ser superstort ut... ska lille Zack någonsin komma i kläderna?? Tusen tack Stina för det fina paketet!  :)

ANNONS
Av bambi - 23 september 2008 12:27

Nu har jag rensat garderoben och lagt ut en del till försäljning på Tradera. En hel del Odd Molly, ett par Rock & Republic jeans och en Juicy Couture jacka. Jag säljer även en del graviditetsprylarKika gärna!

ANNONS
Av bambi - 23 september 2008 12:23

Hittade denna webbutik som säljer nappar med tryck på, så att man kan få barnets namn på nappen. Det måste vara himla bra på dagis och så. Nu använder inte Zack napp än... vi får se om han vill ha det senare...

Av bambi - 23 september 2008 12:11

Lillkillen sov en massa under natten... över 6 timmar i sträck (hans rekord). Jag blev orolig och vaknade redan efter ca 4 timmar, men han sov så gott så då somnade jag om. Jag tror att han sov så länge eftersom han fick väldigt mycket mat igår kväll. Först så ammade jag honom i 3 timmar (med en hel korta pauser), sen så gav älsklingen honom lite ersättning eftersom han fortfarande verkade hungrig (vi ger honom ibland ersättning på kvällen). Jag gick och la mig och sov då... och tydligen så blev han hungrig igen efter 30-40 minuter så då gav älsklingen honom ännu mer ersättning och då somnade han till slut. Så han fick dubbel-dos ersättning igår kväll och sov sen som en stock.


Men jag blir lite orolig när han behövde så mycket ersättning även fast jag hade ammat honom så mycket, så jag ska nog prata med BVC om det nästa gång. Men tydligen så kan bebisar bli lite mer hungrig på kvällen då mjölken oftast är tunnare då...


Tilläggskommentar: Nu när jag har sökt på internet så ser jag att han inte alls fick en dubbel-portion modermjölksersättning. Vi brukar ge honom 60-80 ml och så brukar han vara nöjd. Igår så fick han 2 x 60 ml = 120 ml och tydligen ska en portion för en 2-4 veckors bebis vara 80-150 ml.

Av bambi - 22 september 2008 16:56

Första dagen ensam med sötnosen har gått bra. Jag gick ju upp runt kl. 10, sen var det dusch och frukost. Sen amning och sen en lätt lunch. Sen amning igen och sen låg vi och vilade lite båda två.


Efter vilostunden så var det mer amning och sen så tog jag med lillplutten och begav mig till ICA och handlade lite mat till ikväll (tänkte att vi skulle göra hemmagjord pizza).


Efter den korta promenaden till ICA så la jag ner lillplutten i spjälsängen och där slocknade han, som ni ser på bilden. Älsklingen ringde för 20 minuter sen och sa att han skulle komma hem tidigare... skönt att både jag och min son överlevde denna dag! ;)

Av bambi - 22 september 2008 13:16

Istället för ett foto så publicerar jag lite rörliga bilder på sötnosen istället. 18 dagar gammal... jag kan inte fatta att bara för 19 dagar sen så låg han i min mage!


Och så får ni se att jag har inte haft ihjäl honom... även fast jag är ensam med honom nu  ;)

Av bambi - 22 september 2008 12:17

Jag tröttnade på Påven Johanna av Donna Woolfolk Cross, jag kom knappt halvvägs... sen orkade jag inte mer. Inte riktigt min typ av bok...


Så nu ska jag nog börja läsa Skuld av Karin Alvtegen istället. Jag gillar hennes böcker och dom är lättlästa. Så den passar nog bra att läsa i när jag ammar. Hittills så har jag läst mamma-tidningar eller kollat på tv när jag har ammat...

Av bambi - 22 september 2008 12:07

Nu så ska jag börja hålla koll på vikten så att jag kommer tillbaka till min startvikt och kommer i mina jeans igen! 11 kg kvar...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se