Alla inlägg under september 2008

Av bambi - 22 september 2008 11:02

Älsklingen gick upp klockan 8 imorse... jag var fortfarande trött så jag låg kvar i sängen till 10. Och alla säger att småbarnsföräldrar är uppe så tidigt?? För oss är det tvärtom... Men så somnade jag inte förrän 01 och så ammade jag två gånger under natten... så jag var inte alltför pigg klockan 8.


Men nu ska jag hoppa in i duschen och ta och äta lite frukost...

ANNONS
Av bambi - 21 september 2008 15:55

Ja, imorgon börjar allvaret. Då är jag ensam med plutten och ska klara av allt själv. Jag ska försöka vara en duktig hemmafru och klara av bebis, tvätt och matlagning utan att gå under.


Så idag ska jag njuta av att älsklingen lagar mat och tvättar. Vilket han har gjort i nio månader.... så det är väl min tur nu.

ANNONS
Av bambi - 21 september 2008 14:38

Höstmys med doftljus och te i min favvo-mugg från David & Goliath med texten "I'm naturally blonde so please speak slowly".

Av bambi - 21 september 2008 13:53

Martin Rolinski, sångaren i BWO, har gift sig och Aftonbladet har stora rubriker om det (nyhetstorka?). Men min första tanke när jag såg bilderna på paret var att dom var väldigt lika... dom ser nästan ut som syskon? Eller är det detta som kallas för äktenskapstycke?

Av bambi - 21 september 2008 13:12

17 dagar gammal! Va tiden går fort!

Av bambi - 21 september 2008 12:59

Sötnosen var inte vaken så mycket under natten som jag fasade för. Men han somnade vid 01 och ville bara sova nära oss. Annars sover han ibland i sin babysitter bredvid sängen, men nu ville han sova i sängen och ligga tätt intill mig (och sen pappa).


Idag så ska vi träffa tjejen som vi ska byta lägenhet med. För vi har bestämt oss för att byta. Det enda jag är skeptiskt till är området. Jag känner inte till Mariatorget så bra, men jag har fått för mig att det inte har så bra rykte?


Men själva lägenheten vi ska byta till är ju superbra. Det är ungefär samma hyra men är större, har balkong och badkar (som vi inte har nu). Och så får sötnosen ett eget rum, vilket är jättebra! Men det känns ändå lite jobbigt att flytta eftersom jag trivs så bra här. Tjejen som vi ska byta med vill byta snart, redan till 1 december... så det blir till att börja packa snart... men först så ska vi ordna med alla papper som ska skickas in för bytet (och det ska vi göra idag).

Av bambi - 20 september 2008 19:13

Istället för att vara glad och tacksam så är jag orolig eftersom lillplutten har sovit nästan hela dagen och knappt ätit nåt (jämfört med annars). Älsklingen försöker lugna mig med att det är olika från dag till dag... men jag kan inte låta bli att oroa mig. Jag vill nästan väcka honom och tvångs-amma honom. Han kanske läste min blogg och försöker vara snäll mot sin mamma? Eller så kommer han amma hela natten istället.

Av bambi - 20 september 2008 13:33

ONLY har en massa snygga toppar och billiga dessutom! Jag gillar när tischan har tryck på ryggen också. Jag funderar på att beställa några nästa vecka när lönen kommer. Dom har dessutom fri frakt fram till sista september så det gäller att passa på!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se