Alla inlägg under september 2008

Av bambi - 16 september 2008 10:16

Vi försöker ställa tillbaka dygnet lite nu... igår gick vi upp vid 13 (efter att ha somnat vid 01). Inatt så somnade Zack vid 22 (vilket är ju en bra tid) men vi somnade nog inte förrän 00. Han vaknade vid 03 och ammade men ville inte somna, så efter en timme fick han lite till och somnade till slut vid 05. Sen vaknade han vid 08.30 imorse, vilket var lagom.


Så om vi hade sovit samtidigt som honom så hade vi sovit först 5 timmar i sträck och sen varit vaken 2 timmar och sen sovit 3,5 timmar till. Vilket är väl okej med en 12 dagars bebis.

ANNONS
Av bambi - 15 september 2008 18:38

Det kändes som om man var tvungen att se Juno när man precis själv har varit i samma situation som henne. Den var rolig, men inte så rolig som jag trodde att den skulle vara (alla säger ju att den såååå rolig).


Det kändes lite overkligt att hon var så bestämd att hon inte skulle behålla barnet (alltså adoptera bort det). Jag tänker mig bara att alla som blir gravida funderar väl ett tag på att behålla barnet, eller?


Älsklingen tyckte inte alls om filmen och tyckte bara att Juno var dryg och att dialogen kändes fejk. Riktigt så kritiskt är inte jag till filmen, men den får en 2:a av 5 utav mig.


Sen så hyrde vi även Humor från TV4, som består utav en massa klipp från olika humorprogram. Dom flesta klippen hade man redan sett, men det kan ju vara skoj att se igen. Jag gillar inte sport och är därför ingen fan utav Time Out, så dom klippen gillade jag inte.


Men det var en okej blandning och det var helt okej tidsfördriv men det är absolut ingen dvd som jag skulle köpa. Det räcker att hyra den och se den en gång. Jag ger den en 3:a utav 5.


CDON har fortfarande sitt superbra erbjudande där man får hyra obegränsat med film i en månad för bara 49 kronor. Erbjudandet går endast att nå via denna länk (kostar 99 kronor annars om man inte går via länken).

ANNONS
Av bambi - 15 september 2008 17:49

Måndagen den 29 september 20.00 har en ny dokusåpa premiär på Kanal 5, nämligen Färjan. Man kommer få följa livet ombord Viking Lines båt Cinderella.


Jag kan tänka mig att man kommer att få se många fulla människor och desperata tio-i-fyra ragg. Kanske kan vara kul eller kommer man bara tycka att det är pinsamt att se 40-åriga Filip försöka få med sig 17-åriga Sara till hytten?

Av bambi - 15 september 2008 17:00

Min första utflykt ensam med Zack gick jättebra! Verkligen jättebra!

Och då var han vaken under hela tiden också. Det är ju jätteenkelt att gå ut om barnet sover hela tiden, men han var vaken och lyssnade nyfiket på allt som hände runtomkring. Vi gick ett café här i närheten och jag tog en ceasarsallad. När jag hade ätit klart så tog jag upp honom så han fick sitta i knäet och titta. Han var så duktig och gnällde ingenting medans vi var ute.

Av bambi - 15 september 2008 14:30

Har tagit på mig min nya svarta klänning från Dr. Denim och mina randiga strumpor från Björn Borg. Jag ska även inviga mina nya lackstövlar!

Om man jämför med bilderna för 13 dagar sen (då jag hade samma outfit) så är det ju ganska så stor skillnad!


Eftersom det är lite kyligt ut så blir det en kashmirkofta från La Redoute ovanpå och rosa/svart rutig scarf från New Fashion.


Älsklingen har lämnat mig och lillen ensamma så vi ska ut och inhandla lunch (jag tog sovmorgon idag) och kanske ta en kortare promenad!

Av bambi - 14 september 2008 18:01

Ikväll ska vi se på Hål i väggen. Jag har tidigare sett klipp från det japanska orginalet och skrattade gott. Japanerna kan hitta på ganska tokiga tv-program! Ska mumsa på mitt favvo-godis just nu: Lion Pop Choc *mums*

Av bambi - 14 september 2008 16:55

Idag är Zack 10 dagar gammal. Dom senaste två nätterna har gått väldigt bra med honom, han har bara vaknat en gång. Han är vaken mer om dagarna så det är väl därför han sover mer på nätterna. Han är väldigt nyfiken och vill gärna titta på saker, så därför är han gärna upprätt mer nu.

Av bambi - 14 september 2008 16:07

Nu har jag rensat ur garderoben och slängt mina graviditetskläder (ingen idé att spara eller sälja eftersom dom är så slitna efter flera månaders intensiv användning). Det känns skönt. Ska ta och plocka ihop en del graviditetsprylar som jag tänkte sälja på Tradera, bland annat vår doppler (som man lyssna på bebisens hjärtljud med) som vi knappt använde eftersom Zack rörde sig så mycket så det räckte med att känna honom röra sig. Har även en del graviditetsböcker och tidningar som jag tänkte sälja. Skönt att få rensa lite.Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se