Direktlänk till inlägg 4 oktober 2008

Skuld

Av bambi - 4 oktober 2008 20:34

Nu har jag läst ut min fjärde Alvtegen bok: Skuld av Karin Alvtegen. Hennes böcker är väldigt lättlästa så dom passar bra att läsa medans man gör någonting annat (t.ex. ammar).


Denna bok tycker jag inte var riktigt lika bra som hennes andra böcker. Den handlar om en man som är väldigt skuldsatt som får ett erbjudande att få skulden betald om han hittar en kvinna som trakasserar en rik företagare.


Den är stundtals spännande men oftast känns den ganska overklig. Alvtegen skriver inga kvalitetsromaner, men dom kan vara bra tidsfördriv. Man kan jämföra hennes böcker med dokusåpor, bra tidsfördriv men inte så intellektuellt stimulerande. Jag ger denna bok en 2:a av 5.


Kolla gärna in mina övriga bokrecensioner.

 
ANNONS
 
Helena

Helena

4 oktober 2008 21:25

har bara läst en bok av henne - Svek.. tycker den var ruggigt obehaglig, har du läst den?
kram

http://leetaah.wordpress.com

 
Ingen bild

frida

15 april 2009 11:03

hej jag trillade in på din sida när jag sökte på kladdkakerecept så jag ska baka från ditt recept imon, det lät gott Tack:) men tänkte tipsa om bra böcker när jag endå var här, Paulo Coelho, han har skrivet alkemisten, men dom två bästa böckerna (enligt mej) var djävulen och fröken prym, och nu läser jag veronika bestämmer sig för att dö, väldigt tänkvärdaböcker jag rekommenderar dom starkt! finns fler men jag har inte hunnit så långt. jätte bra blogg föresten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se