Direktlänk till inlägg 7 oktober 2008

Zack slog sitt rekord!

Av bambi - 7 oktober 2008 09:26

Zack slog sitt rekord under natten och klarade sig hela sju timmar mellan två måltider! Han fick ersättning medans vi kollade på Simpsons, klockan 20 sen vaknade han inte förrän klockan 03 och ville ha mat! Jag är väldigt imponerad!


Även fast jag hade chansen att sova sju timmar i sträck, vilket jag inte har gjort på över en månad, så sov jag bara mellan 22-02. Vaknade 02 och undrade om inte han skulle vakna snart och ha mat...


Sen ville han ha mat igen klockan 07, så jag fick sova lite där emellan också.


Lillen äter minifom droppar nu före varje måltid, så att han inte ska bli så gasig i magen. Det märktes redan skillnad nu under denna natt då han inte alls höll på lika mycket och länge. Det hjälpte även att ge honom nappen, då blev han lugn och kunde somna.


Nappen är verkligen ett underverk ibland. Vi använder den bara som nödlösning än så länge, om vi t.ex är ute och han blir hungrig så ger vi honom nappen medans vi skyndar oss hem... och då håller han sig lugn och somnar ibland till och med.

 
ANNONS
 
Ingen bild

a-k

7 oktober 2008 09:43

Såväl napp som minifom är väl godkända medel för att lillen skall ha det lite lugnt och skönt, ni också.. :) Ser ut som han "tänker" fast han sover, gulligt kort.

 
Dockmamman

Dockmamman

7 oktober 2008 11:27

Ja det är tur att det finns Minifom, jag har haft två barn med magproblem, den förste och den siste pojken...

Den site gossen skrek så till slut fick sambon bli sjukskriven så vi kunde sova i omgångar, när han var 11 månader så fick vi hjälp från Barnmotagningen i Ö-sund och där konstaterade de att han hade förstoppning nästan jämt, vi fick något att ge han och efter det så sov han en hel natt på 11 månader och då blev det som för dig när han inte vaknade, man förväntar sig att de ska vakna kroppen är inställd på det...

Lycka till/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

7 oktober 2008 22:00

Läste nu att ni redan ger honom Minifom... :)

http://jessica-lund.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se