Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Sömn

Av bambi - 16 oktober 2008 08:52

Zack sov hela sju timmar i sträck igen! Jag blir riktigt imponerad. Men eftersom jag inte somnade när han gjorde det så sov jag bara fem timmar i sträck. Så här såg kvällen ut:


21 - Zack fick en flaska ersättning

04 - Amning

06 - Amning

08 - Amning


Som ni märker så blev det amning varannan timme nu på morgonen. Jag vet inte om det beror på att han var så hungrig efter att ha varit utan mat i sju timmar eller om han ville ta dag och var därför gnällig men jag försökte få tyst på honom genom att amma (och så att jag skulle få sova lite till). För han var fortfarande gnällig efter amningen klockan 8, men när jag gick upp med honom så blev han jätte pigg och glad...

 
ANNONS
 
Ingen bild

e

16 oktober 2008 11:49

Min lille kille är lika gammal som Zack och han sov hela nätter redan från början vilket gjorde att han inte gick upp i vikt som han ska eftersom de ska äta även på nätterna när de är så små. Så nu måste vi väcka honom 2 ggr varje natt för att amma. Så håll koll på vikten. Förut sov han hela nätterna och var vaken hela dagarna och åt mkt mer under dagen. Nu sover han lite mer på dagen, äter lite mindre samt har börjat gå upp i vikt :).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se